Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti meghívnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti meghívnátok egy nőt egy kávéra vagy valami kisebbre az első randin?

Figyelt kérdés

Akkor ha jól érzitek magatokat, esélyes a folytatás, a lány mondja, hogy fizeti ő, de első visszautasításra csak annyit mond, "na jó, de legközelebb majd én fizetek".

Jó szívvel adtok ki így 1000-2000 Ft-ot?

Vagy ez ma már nem játszik, hogy a férfi legyen kicsit lovagias, nagylelkű?

2022. jan. 13. 19:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell meghívni. Egyenjogúság van. Meghívhat ő is,, vagy èppen fizetheti a sajatját. Majd figyeljètek meg, ide is idejön majd pijjogni pár bugyuta muff, aztán háborognak, hogy deigenisaférfidolgafizetni, aztán maguk se tudják hogy miért is. Bár van, aki úgy gondolja, vegye a pasi megtiszteltetésnek, hogy megzabàltathatta, ő meg a társaságával fizet.
2022. jan. 13. 20:38
 12/41 anonim ***** válasza:
9%
Inkább 10000-20000 - Lemaradt egy nulla!
2022. jan. 13. 21:24
 13/41 anonim ***** válasza:
20%

1000-2000 ft egy nőre főleg első randin? Kávéra? Mi van akkor ha randi végén is akar még kávézni vagy éppen akar még enni egy rákóczi túróst? Akkor újabb 2000 ft? Akkor az már 4000... Csak Ő!

Dehogy. Majd amikor a fizetések is azok lesznek, hogy nem 1000ft/órában kell 12 órában a szalag mellett robotolnom, akkor majd talán fizetem a nőnek a randit. De addig szépen csak mindenki fizesse csak a magáét. Kitudja épp azon a randi mennyi mindent találna ki.

2022. jan. 13. 21:34
 14/41 anonim ***** válasza:
96%

13.

Micsoda telhetetlenség, 2 kávé is egy randin.😄

2022. jan. 13. 21:41
 15/41 A kérdező kommentje:

Saját tapasztalat utóbbi 2 évből:

egyik randi- 2 limonádé - 1800 Ft,

másik randi- 1 kávé 2 bor - 2000 Ft,

harmadik randi- 2 kávé - 1400 Ft

És ezek után második randin tényleg visszahívás történt kávé, mozijegy, süti formában.

Akinek ez sok kiadás, ilyen sűrűn randizik? Nem hiszem el, hogy havonta 4 nővel ismerkednek a férfiak...

2022. jan. 13. 22:03
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
Megdöbbentő válaszok… egy kollégát, vagy régi ismerőst meghívok egy kávéra. Nemhogy azt akivel össze szeretnék jönni, hiszen nem véletlen a randi…. Pár száz vagy ezer Ft nah istenem. Nem 3 fogásos ebédre hívtam meg…
2022. jan. 13. 22:04
 17/41 anonim ***** válasza:
4%
Mit kapok a pénzemért? Az hogy csak megjelenik az nem számit, hiszen én is
2022. jan. 13. 22:28
 18/41 anonim ***** válasza:
84%

Lehetőséget kapsz érte, hogy az általad elhívott nő társaságát élvezheted, közelebb kerülhetsz hozzá, megismerheted sétálhatsz vele büszkén az utcán társaságát élvezve. Ha jól alakul megcsókolod.

Általában a nő választ partnert, tehát ha elmegy a randira az már előtte tervbe volt hogy "jeleket küld" célzottan, hogy hívj már el randizni és neki is szándékai vannak veled.

Én kiheréltnek érzem magam, ha az első randin nem én fizetek vagy ki akarja fizetni, amit fogasztott.

2022. jan. 13. 22:41
 19/41 anonim ***** válasza:
5%
Kihagynám kösz, ezek nekem nem érték, inkább fejfájás meg szánalom.
2022. jan. 13. 23:38
 20/41 anonim ***** válasza:
22%
meg hát
2022. jan. 13. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!