Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozzam vele annak ellenér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzam vele annak ellenére, hogy egyszer már felültetett?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt neten ismerkedtem egy sráccal. Találkoztunk, az első randi jól sikerült, megbeszéltük, hogy újra találkozunk. Aztán nem jelentkezett. Én rákérdeztem, hogy miért nem jelentkezett, annyit írt csak vissza, hogy sajnálja, valóban jelentkeznie kellett volna. Annyiban hagytam. Aztán most rámírt, hogy mi újság velem, szeretné folytatni az ismerkedést. Pont nincs senkim, de bizonytalan vagyok, hogy ezek után érdemes-e? Én 32 vagyok, ő 34.

2022. jan. 6. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném. Akkor valszeg B opció voltál, jó lehet még valamikor kategória. És most újra nincs A opciója.
2022. jan. 6. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez ilyen "uncsizom, átpörgetem a listát ki jöhet szóba" szitu. Szerintem ha nem akarsz B opció lenni hagyd a phaszba.
2022. jan. 6. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs ló, jó a szamár is.

Voltam mindkét oldalon, és igen, akkor írtam ilyet egy csajnak, mikor nem volt eszemben senki más. Rohadék dolog, tanultam belőle.

2022. jan. 6. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen ezen gondolkozol, úgy hogy már eleve egyszer eltűnt?

Nem érdemes, de szerintem ezt legbelül te is tudod

2022. jan. 6. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem bizonytalan a srác vagy inkább megbízhatatlan! Így nem tudsz Te se hinni az igéreteinek, úgy meg nehéz "indítani/folytatni" egy ismerkedést!

33F

2022. jan. 6. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha normális kedves akkor miért ne adhatnál magatoknak még egy esélyt?
2022. jan. 6. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha korrekten 2 évvel ezelőtt azt írta volna a randi után, hogy: "Ne haragudj, szimpatikus vagy, jóléreztem magam veled, de úgy érzem még nem állok készen egy újabb kapcsolatra mert nem vagyok túl még az exemen."

És így keres fel ennyi idő után, akkor azt mondom, oké, tegyünk még egy próbát.

De aki szó nélkül eltűnik 2 évre, ott ne számíts jóra.

Általában akkor nem válaszolnak randi után az emberek, ha nincs folytatás, nem szeretne többet a másiktól.

Itt is ez lehet a szitu, csak gondolja bepróbálkozik újra, hátha vevő vagy egy numerára.

2022. jan. 6. 19:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, jött más, és összejött azzal, ezért telt el két év, mert fél éve szakítottak. Hát, tényleg elbizonytalanodtam.
2022. jan. 6. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De ne bizonytalanodj el.

Volt választási lehetősége, és ezek szerint akkor nem rád esett a választása.

Ha annyira megfogtad volna, nem engedett volna el.

Hagyd a fenébe.

Vagy találkozz vele és tűnj el te is 2 évre :D

2022. jan. 6. 21:03
 10/11 A kérdező kommentje:
9-3es -jó ötlet :D Szerintem is hagyom.
2022. jan. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!