Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzam vele annak ellenére, hogy egyszer már felültetett?
Ha nincs ló, jó a szamár is.
Voltam mindkét oldalon, és igen, akkor írtam ilyet egy csajnak, mikor nem volt eszemben senki más. Rohadék dolog, tanultam belőle.
32 évesen ezen gondolkozol, úgy hogy már eleve egyszer eltűnt?
Nem érdemes, de szerintem ezt legbelül te is tudod
Hát szerintem bizonytalan a srác vagy inkább megbízhatatlan! Így nem tudsz Te se hinni az igéreteinek, úgy meg nehéz "indítani/folytatni" egy ismerkedést!
33F
Ha korrekten 2 évvel ezelőtt azt írta volna a randi után, hogy: "Ne haragudj, szimpatikus vagy, jóléreztem magam veled, de úgy érzem még nem állok készen egy újabb kapcsolatra mert nem vagyok túl még az exemen."
És így keres fel ennyi idő után, akkor azt mondom, oké, tegyünk még egy próbát.
De aki szó nélkül eltűnik 2 évre, ott ne számíts jóra.
Általában akkor nem válaszolnak randi után az emberek, ha nincs folytatás, nem szeretne többet a másiktól.
Itt is ez lehet a szitu, csak gondolja bepróbálkozik újra, hátha vevő vagy egy numerára.
De ne bizonytalanodj el.
Volt választási lehetősége, és ezek szerint akkor nem rád esett a választása.
Ha annyira megfogtad volna, nem engedett volna el.
Hagyd a fenébe.
Vagy találkozz vele és tűnj el te is 2 évre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!