Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találkozzak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Udvarol nekem egy férfi. Nagyon kedves, udvarias, jól szituált, céltudatos, sokat beszélgetünk, közös az értékrendünk. Eddig egyszer találkoztunk élőben egy rendezvényen és elsőre nem igazán fogott meg, tudjátok nem volt az a hűha érzés. Hétvégén randizunk, ő folyton mondogatja, hogy alig várja, én kicsit bizonytalan vagyok. Szeretném is megismerni, de félek is, hogy abszolút nem jön majd be, és csalódás lesz az egész. Úgy érzem kicsit győzködnöm kell magam, de azért van bennem kíváncsiság is. Vahogy szorongok a dologtók. Szerintetek elsülhet ez jól?
2021. nov. 4. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Találkozzatok, persze.

Még megtetszhet.

2021. nov. 4. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

"Nagyon kedves, udvarias, jól szituált, céltudatos, sokat beszélgetünk, közös az értékrendünk. Eddig egyszer találkoztunk élőben egy rendezvényen és elsőre nem igazán fogott meg, -----tudjátok nem volt az a hűha érzés. ------"

Mi az isten kell még ahhoz? De komolyan, inkább kiméld meg magadtól

2021. nov. 4. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok?

Milyen volt a rendezvényen? Meghívott?

2021. nov. 4. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Na igen, ez furi. Én 33 vagyok, ő pedig 50....és ezt nem ő mondta, kerüli a korra vonatkozó kérdéseket. De baromira nem látszott rajta, teljesen meglelődtem amikor kiderült. Ettől függetlenül értékes embernek tűnik, csak nagyon bizonytalan vagyok
2021. nov. 4. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha valodi férfi és ért a nőkhöz akkor majd meg tud benned mozgatni valamit lehet lesz szikra.

Amugy vannak neha olyan meglepetések hogy elsore nem fog meg vki ďe aztan nagyon de nagyon.

Majd kiderul aprankent.

2021. nov. 4. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi okozza a szorongásaidat, bizonytalanságodat... E nélkül az infó nélkül lehetetlen megmondani.

Viszont NEM kell leírnod, s tudod miért? Mert mit veszíthetsz ha találkoztok??? Nem házasságra készültök hanem randira. Találkoztok, próbát tesztek, ha nem jöttök be egymásnak semmit sem veszítetek, akkor egyszerűen nem folytatjátok és kész.

2021. nov. 5. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Szia, szerintem inkább lökd el magadtól, ez az ember túl jó hozzád. Majd találsz valami Jóskapistát aki nem tisztel, hazudozik és fűvel-fával csal. Akkor izgi lesz a kapcsolat, lehet miért panaszkodni..🙂
2021. nov. 5. 07:20
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj, van egy férfi akibe beleszerettem (bár nem kellett volna)

Kb 3 éve ismerem és nagyjából 2 éve figyeltem fel arra hogy "nem rossz pasi". Sokáig nem volt hűha érzés.

Aztán úgy alakult, hogy egyre jobban megismertük egymast és egyre több mindent tudtunk meg egymásról és egyre fokozódott bennem a dolog.

Aztán beleszerettem. Számomra ő a tökéletes férfi, külsőleg éy belsőleg is.

Nem mondom hogy mindent erőltetni kell, de van aminek erdemes időt hagyni. Alakulhatnak a dolgok.

2021. nov. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!