Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők sértésnek veszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sértésnek veszik és otthagynak ha első szexuális együttlétkor nem merevedik be hamar a cerka?

Figyelt kérdés

Nekem merevedési gondjaim vannak olykor pszichés okok miatt, de ezekről nem szeretek beszélni az elején a nőknek mert akkor gyengének minősítenek és tipliznének. Viszont próbálom meggyőzni, hogy nem miattuk van, nagyon kívánatosak stb. De úgy rémlik ők azt bizonyítottnak veszik, hogy nem elég kívánatosak ha a cerka nem áll fel hamar.

Még a korai magömlést is jobban tolerálják szerintem mint a kései merevedést.

Nekem kell általában 2 óra, hogy annyira kényelmesen érezzem magam a nő mellett, hogy be is merevedjek. Utána nincs gond már a merevedéssel. De ezt túl lassú a nőknek.

Ezért fogtam neki prostikhoz járni, befizetni 3-4 órára, elmagyarázni nekik, hogy milyen problémám van és ez megoldásnak látszik.

2022. jan. 7. 12:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Én megérteném, nekem is kell idő hogy kellően ellazuljak ott lent is.

És tuti nem vagyok egyedül ezzel.

2022. jan. 7. 12:09
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nagy?
2022. jan. 7. 12:10
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Prostizás nagy hülyeség volt. Ott tudod, hogy "biztonságban" vagy, mert pénzedért tűri. Valós ismerkedésnél nem lesz meg ez a biztonsági háló és ugyanúgy steresszelni fogsz. Egyébként meg az egészségeddel játszol.

Mi lenne, ha a hozzáállásodon változtatnál inkább? Nem kell rögtön lefeküdni az új nővel. Hagyjál magadnak időt, hogy megismerd, nyugodt lehessél a társaságában. Az együttléteket is lassan, szépen felépítve lehet bevezetni, így mire oda jutsz, már nem lesz benned freszkó. De ha aggódsz, pár pohár vörösbor segíthet még.

2022. jan. 7. 12:11
 4/24 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk ha előbb áthívod magadhoz filmezni és az összebújással meg csókolózással meg ilyenekkel kezdesz még az előtt, hogy levetkőznétek, akkor már meg is van az a 2 óra, amire szükséged van. Simán lehet, hogy a csaj még örülne is, hogy ennyire hosszú az előjáték és nem egyből vágnád hanyatt, mint a prostikat. Ha már pl a randizás és az ismerkedés ismeretlen fogalom, és egyből a dugással kezdenél.

Amúgy szerintem ha bemerevedik idővel és jó az aktus, akkor a kutyát nem érdekli, hogy mennyi ideig tartott a folyamat. Mármint ezt lehet jól is köríteni (lásd az első bekezdést), az nyilván zavarna, ha átugranék a Tinder-randimhoz estére, és az első 20 percben már levetkőznénk, de ő a meztelen habtestem látva csak petyhüdözik minden irányba. De gondolom ha ilyen problémád van, akkor azért csak okosabban csinálod ennél a dolgot.

2022. jan. 7. 12:11
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Nőként eleve kell idő, nagy részünk nem úgy működik mint a prostik, hogy odaérsz és berakod....

Amúgy voltam már ilyen helyzetben, nem lett belőle semmi gond, pár alkalom után változott a dolog és azóta is minden rendben köztünk.

2022. jan. 7. 12:14
 6/24 anonim ***** válasza:
21%
Ha a nőnek megkell adni az időt a hangolódásra, ami a randi stb akk nehogymár ő otthagyjon ha nem működik neked. persze ha te otthagynád mert nem hangolódott rád akk te lennél a szar mert miattad nem tud hangolódni ugye, ez csakis a te hibád lehet, véletlenül sem az h mondjuk bűntudata van mert várja a faszija otthon akiről elfelejtett szólni, vagy ugyanaz a neved mint a plátóinak és érzelmi errorba kerül :D
2022. jan. 7. 12:21
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is voltak/ vannak gondok de eddig a nem egyéjszakás kalandok 100% megértette. 8 ból 8, ebböl 2 több éves kapcsokattá alakult, 6 szexkapcsolat volt de mindegyik több hónapos, ahol nem 1 and done volt.
2022. jan. 7. 12:22
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
Én értékelném, ha elmondanád, jelezné, hogy komolyan veszel és őszinte vagy. De a prostizással elrontottad magad.
2022. jan. 7. 12:29
 9/24 A kérdező kommentje:

8

Nem hiszem elrontottam. Igényeseknél voltam és tök jófejek voltak. Szinten nem is különbözött semmiben egy valós szituációtól. Jó talán ha nagyon megfigyeled, akkor észreveszed, hogy megjátsza magát, de nem arra kell fókuszálni hanem élvezni. Semmiben nem különbözik egy Tinder dugástól.

2022. jan. 7. 12:45
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Uhh, ne haragudj de ez nagyon gáz.

"nem arra kell fókuszálni hanem élvezni" - ha szerinted ez nem különbözik a valós szituációtól, akkor gondok lesznek, és nem a merevedés miatt....

2022. jan. 7. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!