Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig "kell" váratni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig "kell" váratni egy pasit az első együttléttel?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolom vele, ezért nem szeretném,ha könnyűvérűnek gondolna. Mennyi ideig illik váratni? Egyébként mindketten 25 felett vagyunk, szóval nem ez az első szexuális élményünk, mégis szeretném, ha különleges lenne.
2020. máj. 30. 02:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
25, de inkább 18 felett illene már kinőni az ilyen játszmázásokból. Ha bejön és szexelni akarsz vele, akkor szexelj. Ha nem, akkor ne. Ilyen egyszerű.
2020. máj. 30. 02:41
 2/22 anonim ***** válasza:
34%

Oké, komolyan gondolod. Most. Aztán lehet 4 hónap múlva kiismered annyira, hogy mégse. Az első szexnél is sokminden kiderült. Nem érdemes várni. Ha passzoltok, ha működik a kémia, ha mindketten akarjátok, csináljátok. Nincs időkorlát.

Baromság.

2020. máj. 30. 04:46
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Addig, amig kedved nem tamad szexelni vele egy arra alkalmas helyzetben.
2020. máj. 30. 06:47
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen hulyeseg, vannak ferfiak akik honapokat tudnak varni aztan megtortenik es megis eltunnek. Ha kivanod es jol esik szexelj vele. En 5. talalkozon fekudtem le vele, azota is egyutt vagyunk
2020. máj. 30. 07:58
 5/22 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanazt osztom, mint a többi válaszadó. 25 felett kifejezetten szánalmas ez a játszmázás. Nem attól lesz tartós egy kapcsolat, hogy hónapokig húzod a dolgot. Mi a második randin legeküdtünk, mégsem agonizáltam azon, hogy könnyűvérűbek gondol. Nem ezen múlik. Kívántuk egymást, jól esett. Azóta is remek a kapcsolat és a szex is.
2020. máj. 30. 08:23
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Én nem direkt várattam, meg ő se engem, de úgy alakult, hogy kb 3 hónapot vártunk az elsőre. Hát majdnem lebontottuk a szobát :)Ha lett volna lehetőségünk, biztos nem vártunk volna ennyit.

Szerintem amúgy semeddig nem "illik váratni". Amikor úgy gondoljátok mindketten, akkor van ott az ideje. Minek várni? Nem ezen fog múlni a kapcsolat tartóssága!

2020. máj. 30. 08:23
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

Semeddig!

Várathatod 30. randiig is, és ha fullos csaj vagy várni is fog (Közben persze másokat is meghág.), majd lehet, hogy másnap lelép.

Én első randin lefeküdtem a párommal, majd utána együtt voltunk évekig.

2020. máj. 30. 08:30
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

Valamennyire szerintem jó,ha vártok. De nem ez a helyes megfoglamazás,hogy váratni.

De én pl nem vagyok az a fajta aki azonnal lefekszik a másikkal ha már randiztak 1-2x. Azért 1-2 randi után még semmit nem tudsz szinte a másikról max annyit,hogy szimpatikus. ÉN akkor szoktam lefeküdni a párommal,ha már tényleg úgy érzem,hogy megbízhatok benne,vagy azt érzem,hogy már annyira kedvelem,kívánom,hogyha ezekután elhagyna se bánnám,hogy lefeküdtünk.

Én sosem volta megy éjszakás híve ezért nálam tényleg általában legalább 5-6-8 randi kell mire képes vagyok kötődni . A mostani baártommal is kb 3 hét volt mire lefeküdtünk,de előtte kb 6-7x már randiztunk és mindennap beszéltünk is szinte szerlemesnek éreztük magunkat. Én mondjuk ezt is kicsit korainak éreztem,de végülis nem bántam meg és már 5. hónapja vagyunk együtt,eddig minden szuper :)

De a barátom azt mondta,hogy ő amikor lefeküdt velem még nm tudta,hogy hosszútávon akarja ezt az egészet,de mivel annyira jó volt úgy döntött,hogy megnézi mi lesz ebből,ha már ennyit küzdött értem és ennyire passzolunk.Mert előttem lévő lányok meg 1-2 randi után mrá azonnal lefeküdtek vele és midnent engedtek kb.Azt modnta ezzel sincs baj,de mégis ha megkérdezem miért velem van akkor mindig szóbe kerül hogy nagyon tetszett neki,hogy nm azonnal adtam magam.

Úgyhogy azért várj egy kicsit vele szerintem.

2020. máj. 30. 08:30
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy erzed. En 2. Randin egy vadidegennel nem tudnek, csak azert, mert szexi.

Ez a kinottunk belole duma meg a fiatal felnottkori eszetlenség dumaja, hiaba nem mulik rajta a kapcsolat hossza, majd ok is rajonnek, hogy nem kell fuvel-faval.

2020. máj. 30. 08:40
 10/22 anonim ***** válasza:
40%

Ahogy érzed.

Én a párjaimmal (kivéve az első, mikor még szűz voltam, vele 5 hónapot vártunk) kb. 1 hónap után a 3. randin feküdtem le. Egyik se hagyott ott. Felesleges ezzel játszmázni szerintem, ha valaki csak meg akar dugni akkor is ott hagy dugás után ha egy évig váratod (ilyet is láttam már...).

22N

2020. máj. 30. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!