Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha ennyire izgulok az első együttlét miatt? Ez lesz nekem az első.20/F
Azaz igazság, hogy még szűz vagyok. Tudom, ilyen korban ez már ciki, de ez van, így alakult. Van egy lány akivel már 10x randiztam, és holnap "átjön filmezni". Azaz igazság, hogy alul szerszámilag nagyon nem vagyok eleresztve. Sőt...
Emiatt nagyon izgulok, hogy mit fog hozzá szólni..Szerintetek ha meglátja hogy nekem átlag alatti akkor van esély hogy elhagy? Állítása szerint már ő is teljesen belémzúgott..
nők szemmértéke fosch.
15 centis farkamra 5-ből 4 azt mondta hogy 17-18 XD
Nem ciki hogy szűz vagy.
Ne parázz, minden alakul magától, csak spontán és lazán.
Ha nem 6 cm a farkad és egy nő emiatt elhagy akkor annak örülni kell.
Készülj fel hogy ez lesz életed legszebb 20 másodperce, mert nem tart tovább az első. A második menetnél azért nagyon figyeld a nőt hogy mit élvez és mit nem, ne magadra figyelj hanem rá, akkor nem fogsz hamar elélvezni.
Előtte igyatok egy kicsit, de ne túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!