Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig "kell" váratni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig "kell" váratni egy pasit az első együttléttel?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolom vele, ezért nem szeretném,ha könnyűvérűnek gondolna. Mennyi ideig illik váratni? Egyébként mindketten 25 felett vagyunk, szóval nem ez az első szexuális élményünk, mégis szeretném, ha különleges lenne.
2020. máj. 30. 02:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne a "kell várni" legyen a vezérfonalad, hanem az, hogy mennyire ismered a fiút, mennyire bízhatsz benne.
2020. máj. 30. 09:02
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Addig amíg faképnél nem hagy, utána meg sírhatsz.
2020. máj. 30. 09:03
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Baromság ez "konnyuverunek gondolna" szöveg. Együtt fejezetek le egymással, ő pont annyira konnyuveru, mint te.

Amúgy amikor érzed. Nem attól lesz egy kapcsolat komoly, hogy X ideig vartok.

2020. máj. 30. 09:06
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Mi az, hogy váratni? Vagy akarod, vagy nem, játszadozásnak nincs helye.

72N

2020. máj. 30. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

A saját tapasztalom osztom meg.

Régebben volt olyan kapcsolatom ahol 2 vagy 3 hét után feküdtem le vele de volt amikor a 3.vagy 4. Randi után történt meg utána együtt voltunk még fél évig.(előtte azért több hetet neten beszéltünk) vagy volt olyan akivel 3.hónapban se történt semmi de az más miatt volt :-D

Persze a legjobb szerintem az volt ha pár hét után történik meg mert addigra már kialakult nálam valami kötődés és érzelem is, bizalom.

Most eljutottam arra a szintre, hogy az a pár hét nekem kevés, sokat csalódtam is, így még nehezebben jönnek az érzelmek na meg a bizalom is, hogy megtörténjen az együttlét, nekem ezek nélkül már nem is megy a szex. Belerángathanám magamat abba, hogy még is megteszem, csak azt nézve hogy a partneremnek mi lenne a jó.. De számomra nem lenne jó így magamat is nézem. Ezért általában nem alakulnak sehogy a randik, amint rájönnek többet kell várni, lelépnek. Én ugyan nem bánom az ilyen embereket, nyugodtan lépjenek le. Valószínűleg nem engem akar hanem csak szexet. Értem azt a részét is, hogy sokan ezzel kapcsolatban arra gondolnak, hogy gyerekes ha valaki megvárattatja a partnerét a szexxel. Szerintem egy bizonyos idő után változik az ember. Másképp érzem magamat így (jobban) , hogy lett egy sorrend. Tudom, hogy aki értelmes az megfogja érteni. Viszont ha meg van a kellő érzelmi löket és bizalom akkor minden adja magát, nyitott lennék sok mindenre de erre megfelelő partner nincsen egyelőre mert képtelenek várni erre. Szerintem az ember nem csak ösztön lény, én legalább is nem vagyok olyan, hogy aki jól néz ki van némi bizalom, azzal akkor menjen a dolog. Nem. Kellene lennie valami mögöttes tartalomnak de ha nincs, akkor nem erőltetném.

Ahogy érzed azt, hogy tényleg megbízol, hogy vele akarod csinálni akkor tedd meg. Ez nem verseny, aki valóban szeret és téged akar minden hogyan az képes várni rád. Aki nem annak csak szex kell és számára csak a szex lesz a fontos mindig.

2020. máj. 30. 09:22
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Ez ilyen szerepjáték a kezdetektől című műsor ?:)
2020. máj. 30. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Az első randin lefeküdtem a férjemmel (ismertük már egymást néhány hónapja). Én is aggódtam, hogy nehogy könnyűvérűnek nézzen, de évekkel később felhoztam a témát, és nem is értette, nem gondolt ő semmi ilyent.

Ha te is le akarsz vele feküdni, akkor felesleges "váratni". Jobb, ha azt hiszed, minden szép és jó, aztán mikor x idő után végre megkap, lelép? Ha csak a szexre megy, úgyis otthagy utána, akkor meg jobb ezt minél előbb megtudni.

2020. máj. 30. 09:37
 18/22 anonim ***** válasza:
30%

Varasd minimum 3-4 honapig. Kulonben feltekenykedni fog a kapcsolatotokban meg nem fogja jo szemmel nezni,h elmesz bulizni baratokkal meg vannak barataid.

A feltekenykedesenek elejet veheted a hosszu 3-5 honapos varakozasi idovel. Annal jobban fog ertekelni,minel nehezebben kapott meg. Ez mindennel igy van. Ha nehezebben kapu k meg vmit,akkor jobban ertekeljuk.

A fekudj le minel hamarabb meg nem szamit szovegeket mind fiuk irtak...

N/30

2020. máj. 30. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
En az elso randi kivetelevel minel elobb.
2020. máj. 30. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, 2020-at írunk.
2020. máj. 31. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!