Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők sértésnek veszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sértésnek veszik és otthagynak ha első szexuális együttlétkor nem merevedik be hamar a cerka?

Figyelt kérdés

Nekem merevedési gondjaim vannak olykor pszichés okok miatt, de ezekről nem szeretek beszélni az elején a nőknek mert akkor gyengének minősítenek és tipliznének. Viszont próbálom meggyőzni, hogy nem miattuk van, nagyon kívánatosak stb. De úgy rémlik ők azt bizonyítottnak veszik, hogy nem elég kívánatosak ha a cerka nem áll fel hamar.

Még a korai magömlést is jobban tolerálják szerintem mint a kései merevedést.

Nekem kell általában 2 óra, hogy annyira kényelmesen érezzem magam a nő mellett, hogy be is merevedjek. Utána nincs gond már a merevedéssel. De ezt túl lassú a nőknek.

Ezért fogtam neki prostikhoz járni, befizetni 3-4 órára, elmagyarázni nekik, hogy milyen problémám van és ez megoldásnak látszik.

2022. jan. 7. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Én is jobban ertekelnem ha ezt előre elmondanad, nem azért hogy tiplizzek hanem hogy ne érjen váratlanul és ne legyen félreértés. Azon kívül én is azt javasolnám amit itt valaki fentebb hogy hívd át, rakj be egy filmet aztán mire vége be tudsz valami mást is
2022. jan. 7. 12:48
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Köszi a tanácsot ám volt már olyan, hogy csókolózás, simogatás előzte meg a levetkőzést, viszont úgy is gondok adódtak. Például amikor a lány bevette a szájába és csinálni kezdte akkor sem merevedtem be. Ez egy nehéz helyzet mert szerintem a nők többsége megsértődik ha ez megtörténik és nehéz megmagyarázni. Főleg ha nagyobb méretű és életerős férfi vagy aki sportol, nincs az az Isten, hogy elhiggyék amit mondasz nekik.

2022. jan. 7. 12:56
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Úgy értettem, hogy a szememben vagy elrontva a prostizással.
2022. jan. 7. 14:18
 14/24 A kérdező kommentje:

13

És ha azt mondtam volna, hogy Tinderezek? Azzal nem rontottam volna el magam? Sok ember Tinderezik, szinte a többség. Az miért más mint a prostizás? Csak dugnak.

2022. jan. 7. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

Nekem pl. az a bajom, hogy számomra a szex egy stabil párkapcsolat része. (Szóval nálam a tinderes dugó-streak is gáz.)

Meg, ahogy a mellékelt példa mutatja, vannak akik nem képesek utána megkülönböztetni a vásárolt szexet az igazitól, azt hiszik ugyanolyan a kettő.

2022. jan. 7. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát amelyik pasinak a prostis dugás ugyanolyan mint egy kapcsolatban, ahol érzelmek is vannak, az sokat mond róla. Képzelem mennyire egyoldalú lenne a dolog. Na az ilyeneket kell okosan kiszelektálni.
2022. jan. 7. 14:32
 17/24 A kérdező kommentje:

17

A szex a szaporodás eszköze ha nem tudnád és elemi ösztön. Aztán hogy te mekkorára fújod a dolgot nem számít, akkor is csak annyi lesz a lényege, hogy szétteszed a lábad, beléd hatolnak meg spriccelnek. Azután meg olyan jól és kielégülve érzed magad. Ez a lényege csak divat sokat belemagyarázni de pont olyan mint az evés, ösztönös. Enni sem csak párkapcsolatban, szerelemben szoktunk.

2022. jan. 7. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:
97%
De hányinger ember vagy. Aztán fel sem áll normálisan és itt okoskodol. Menjél inkább orvoshoz de azért nézz be a pszichiátriára is.
2022. jan. 7. 14:40
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Mondja a lógó puha pötsü milyen elemi szükséglet a szaporodás. Hát figyelj ha te csak akkor dugsz akkor béke veled. De akkor nem tudom minek verted a farkad addig amíg már a hús-vér nőre fel sem áll? Úgy hogyan fogod megtermékenyíteni? Igazi bika vagy.
2022. jan. 7. 14:43
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

Jaha, tehát csak trollkodsz.

Egész szép volt, eddig a kommentig simán elhittem a sztorit, itt egy kicsit túltoltad. 9/10

2022. jan. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!