Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti meghívnátok egy nőt egy kávéra vagy valami kisebbre az első randin?
Akkor ha jól érzitek magatokat, esélyes a folytatás, a lány mondja, hogy fizeti ő, de első visszautasításra csak annyit mond, "na jó, de legközelebb majd én fizetek".
Jó szívvel adtok ki így 1000-2000 Ft-ot?
Vagy ez ma már nem játszik, hogy a férfi legyen kicsit lovagias, nagylelkű?
Az itteniek dehogy hívnák meg! 500 ft-os kávé? Golddigger!
Ez már előrevetíti a jövőt: gyerek, válás, kiforgatják őket a nemlétező vagyonukból, visznek mindent :D
Egy pizzára vagy valami lazább étteremre is simán meghívnám. Ha nem is lesz folytatás nekem ér annyit egy olyan nő társasága, akit elhívtam.
Ha nem hagyja, hogy én fizessek azzal sejteti, friend zone számomra. Lehet nincs így, de nekem akkor is rossz ómen és megalázónak érzem.
Akkor nem fizetek, ha rablásnak érzem valaminek az árát a párommal, de ilyen nem a kapcsolat kezdetén lesz nyilván. Nekem egy használati tárgy megéri az árát, mert 1-20évet is szolgál akár, egy kütyü többszázezret 2évre felejtős. Max ha munkaeszköz lenne és kihasználnám.
"Meghivnàm egy szem kockakcukorra a pènzèből"
Ilyenkor is produkàlja magát a sok több diplomàs, nettó milliomos , kriptobànyász "felső tíz" kèrdező
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!