Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinőhetett belőle?
Már jópár hónapja elvagyok egy sráccal, ő 26 én 23 vagyok. Nagyon tetszik nekem, a külseje fogott meg, mert elég szemrevaló egy pasi, de a belsője ami igazán az ideálom. Egy a stílusunk, humorunk, életfelfogásunk.
Kijelentette már egy ideje, hogy komolyat akar velem, csak előbb meg akar ismerni, nem fejest ugrani a mélyvízbe, hiszen az mindig balul sült el neki.
Nemrégiben viszont hallottam, hogy elég híres volt arról, hogy egyik lány után jött a másik, könnyen tudott felszedni lányokat, hülyítette őket egy darabig aztán annyi volt.
Szerintetek kinőhetett már ebből és tényleg komolyat akar vagy én vagyok a "következő lány"?
Felhoztam már ezt neki, azt mondta ez most teljesen más, családot szeretne nem egyéjszakás csitriket. Elhittem, el akarom hinni, de motoszkál mégis a gondolat a fejemben.
Te vagy kiváltod belole ami benne szunnyad hogy nem csupan komolyat szeretne vkivel hanem konkretan veled es te leszel az, vagy nem.
Ez nagyban fugg a masiktol hogy vkivel komolyat akar e az ember mig mással nem akar azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!