Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszon évesek nektek is nehéz kapcsolatot találnotok?
Figyelt kérdés
Komolyabb kapcsolatra gondolok.2022. jan. 8. 20:42
1/6 anonim válasza:
Igen sajnos, főleg hogy még hasonló lánnyal sem találkoztam mint akire vágyom .
3/6 anonim válasza:
Igaz, fél éve már nem vagyok huszonéves, de talán még így is releváns a véleményem: igen, lazát sem sikerült. A 23. születésnapom előtt kicsivel abszolút egyedül is maradtam, olyannyira, hogy azóta még szex sem jött össze. Ennek lassan 8 éve. De előtte is alig sikerült nagy nehezen "összekaparni" valamit, és inkább nem minősíteném azt sem...
(N)
5/6 anonim válasza:
Nekem is, bár 32 leszek márciusban, de huszonévesen sem sikerült. Pedig annyi az elvárásom, hogy kedves legyen, tisztelettudó, hasonlítson Britney Spearsre vagy Blake Lively-ra, nem árt ha műveltebb, nekem is van egy mérnöki diplomám.
6/6 anonim válasza:
Nem. Nekem az a problémám, hogy nem tudnak leszállni rólam. (Minden rosszindulat nélkül.) Ahogy jön a kövi, 1-2 napos ismeretség utáni "el akarlak hívni randira", teljes pánikban vagyok tőle és legszívesebben izomból tiltanám az illetőt, mert túlságosan is stresszesek az ilyen helyzetek számomra. Szeretek egyedül lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!