Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Húszon évesek nektek is nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszon évesek nektek is nehéz kapcsolatot találnotok?

Figyelt kérdés
Komolyabb kapcsolatra gondolok.
2022. jan. 8. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, főleg hogy még hasonló lánnyal sem találkoztam mint akire vágyom .
2022. jan. 8. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. 26/n
2022. jan. 8. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Igaz, fél éve már nem vagyok huszonéves, de talán még így is releváns a véleményem: igen, lazát sem sikerült. A 23. születésnapom előtt kicsivel abszolút egyedül is maradtam, olyannyira, hogy azóta még szex sem jött össze. Ennek lassan 8 éve. De előtte is alig sikerült nagy nehezen "összekaparni" valamit, és inkább nem minősíteném azt sem...

(N)

2022. jan. 8. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
2,3 - Miért?
2022. jan. 8. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is, bár 32 leszek márciusban, de huszonévesen sem sikerült. Pedig annyi az elvárásom, hogy kedves legyen, tisztelettudó, hasonlítson Britney Spearsre vagy Blake Lively-ra, nem árt ha műveltebb, nekem is van egy mérnöki diplomám.
2022. jan. 8. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem az a problémám, hogy nem tudnak leszállni rólam. (Minden rosszindulat nélkül.) Ahogy jön a kövi, 1-2 napos ismeretség utáni "el akarlak hívni randira", teljes pánikban vagyok tőle és legszívesebben izomból tiltanám az illetőt, mert túlságosan is stresszesek az ilyen helyzetek számomra. Szeretek egyedül lenni.
2022. jan. 11. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!