Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha nem ajánlottam fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem?

Figyelt kérdés
2 randin voltam egy pasival, először csak üdítőztünk aztán másodszor vacsiztunk is. Én nőként nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem, ő kérte a számlát ill. ment fizetni a pulthoz. Később azon gondolkoztam, h lehet fel kellett vna ajánlanom? Bár tudom h úgysem engedte vna… kicsit magától értetődött, h ő fizet, ill ő is hívott el mindkétszer. Nektek erről mi a véleményetek? Úgy érzem a mai világban ezek a dolgok már nem annyira egyértelműek. Köszi a válaszokat.

2022. jan. 1. 22:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma, hogy egyesek nem járnak tovább az illetővel, aki fizette a randi költségeit. Tehát kidobott pénz a társaságod.
2022. jan. 2. 11:07
 32/43 anonim ***** válasza:

29.

A gondolkodásoddal van probléma, fizessen, mert te költesz magadra, meg a társaságodért? Te is fizetnél a partnered társaságáért? Senki nem mondta, hogy fillérba..-kal találkozzál, az már a te problémád, hogy értelmes pasival nem tudtál még egy komolyabb kapcsolatban lenni, és fél év után is randizgatsz valakivel, ilyen megnyilvánulások után, tényleg csak a társaságodért fizetnek, de komolyabbra nem igazán kellesz nekik.

2022. jan. 2. 11:25
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

25, mindig azt hiszem, nincs alább de mindig kiderül h tévedek.

26, mond neked az valamit h egyenjogúság? Felét fizeted a randikon , ha betörnek hozzánk, fele betörő a tied, a másik fele a monyosé. Plusz fizetsz te is, mint àllat, nemcsak a valogadat teszed bele a jóba.

2022. jan. 2. 11:47
 34/43 anonim ***** válasza:

32 33 34

Randizgat = nem élünk egyutt, de sokat vagyunk egyutt.

Dehogyis. Nem kotelező velem lenni. Ha te nem adod ezt meg, megadja majd ezer masik

2022. jan. 2. 19:32
 35/43 anonim ***** válasza:
valaki nagyon el van szállva. Te sem leszel fiatalabb. Az 50esek is szívesebben vesznek új autót, mint egy agyonhasználtat. Mit tudsz te jobban, amit ezer másik nő nem? :D
2022. jan. 2. 19:36
 36/43 anonim ***** válasza:

35.

Fél éve randizgat= fél éve fizetget a "társaságodért". Jobban kijön, mintha fizetőshöz járna. Ja egyébként nő vagyok, úgyhogy egy fillért nem fizetnék a társaságodért, de fél év után én már nem csak randizgattam a párommal.

2022. jan. 2. 20:34
 37/43 anonim ***** válasza:
31%
35, akkor te prosti vagy, azoknak szokás fizetni. Majd lesznek mas nők is, akik megadják a pasinak, amit ő akar, a nap nem a te valogadból süt hàla az égnek. Ne tartsd már magadat többre, mint ami vagy, te kis csőcselèk èlősdi.
2022. jan. 2. 20:38
 38/43 anonim ***** válasza:
31%

Na akkor tegyük rendbe a dolgokat.

Csak számomra röhej azért, hogy 480 Ft-os benzinár mellett a párezer Ft-os pia és/vagy kaja kifizetésén rugóznak egyesek?

Vagy ti biciklivel viszitek a kiszemelt csajt haza?

Az a nő aki mindenképp felezni akar, az fizesse a benzinköltséget, az autó fenntartási költségeit, a férfi ruházkodását (hadd ne mondjam, hogy ha nem kéne randikra járnunk, egy 10 éves atléta is megtenné, így meg túlárazott 3 használatot se kibíró márkás nadrágokban, ingekben kell mutatkozni, a fodrász, barber se olcsó mulatság, az iphone is lassan fél millió, de ha nem viszem a randira kb kiröhög a csaj, stb)

Szal alsó hangon ott tartunk hogy manapság labdába rúghass az 10 milliónál kezdődik, az első randira, és persze emelett kell egy saját lakás egzitencia stb, a nőnek meg kb semmi, csak sminkelje ki magát meg vegyen egy fast fashion ruhát.

Ezek után akarjátok kifizetni a sz . ros 1500 Ft-os koktélt? :DDDDD

Ez tiptikusan aza fajta "nesze semmi fogd meg jól gesztus". Adsz is meg nem is. Mintha borravalónak 5 Ft-ot adnál. Inkább ne adtál volna...

Ez is pont ilyen. Majd ha méregdrága wellnessbe mentek akkor fizesd a felét, de ilyen párezer Ft-okkal inkább ne égesd le szerencsétlen csávót és legfőképp magadat.

2022. jan. 2. 21:27
 39/43 anonim ***** válasza:
Nőként fel szoktam ajánlani a fizetést, ha elfogadják jó, ha nem, nem erősködöm. Én legközelebb biztos már fizetnék, de erre ma már tényleg nincs illemszabály.
2022. jan. 3. 00:22
 40/43 anonim ***** válasza:
38, engem pl nem kell senkinek sehova vinni mert làbam és autóm is van. Én nem fizetem senki megélhetését csak a sajátomat, más meg fizesse az övét, de mivel èn is keresek, ezért nem kell etetni itatni senkinek.
2022. jan. 3. 04:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!