Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem?
29.
A gondolkodásoddal van probléma, fizessen, mert te költesz magadra, meg a társaságodért? Te is fizetnél a partnered társaságáért? Senki nem mondta, hogy fillérba..-kal találkozzál, az már a te problémád, hogy értelmes pasival nem tudtál még egy komolyabb kapcsolatban lenni, és fél év után is randizgatsz valakivel, ilyen megnyilvánulások után, tényleg csak a társaságodért fizetnek, de komolyabbra nem igazán kellesz nekik.
25, mindig azt hiszem, nincs alább de mindig kiderül h tévedek.
26, mond neked az valamit h egyenjogúság? Felét fizeted a randikon , ha betörnek hozzánk, fele betörő a tied, a másik fele a monyosé. Plusz fizetsz te is, mint àllat, nemcsak a valogadat teszed bele a jóba.
32 33 34
Randizgat = nem élünk egyutt, de sokat vagyunk egyutt.
Dehogyis. Nem kotelező velem lenni. Ha te nem adod ezt meg, megadja majd ezer masik
35.
Fél éve randizgat= fél éve fizetget a "társaságodért". Jobban kijön, mintha fizetőshöz járna. Ja egyébként nő vagyok, úgyhogy egy fillért nem fizetnék a társaságodért, de fél év után én már nem csak randizgattam a párommal.
Na akkor tegyük rendbe a dolgokat.
Csak számomra röhej azért, hogy 480 Ft-os benzinár mellett a párezer Ft-os pia és/vagy kaja kifizetésén rugóznak egyesek?
Vagy ti biciklivel viszitek a kiszemelt csajt haza?
Az a nő aki mindenképp felezni akar, az fizesse a benzinköltséget, az autó fenntartási költségeit, a férfi ruházkodását (hadd ne mondjam, hogy ha nem kéne randikra járnunk, egy 10 éves atléta is megtenné, így meg túlárazott 3 használatot se kibíró márkás nadrágokban, ingekben kell mutatkozni, a fodrász, barber se olcsó mulatság, az iphone is lassan fél millió, de ha nem viszem a randira kb kiröhög a csaj, stb)
Szal alsó hangon ott tartunk hogy manapság labdába rúghass az 10 milliónál kezdődik, az első randira, és persze emelett kell egy saját lakás egzitencia stb, a nőnek meg kb semmi, csak sminkelje ki magát meg vegyen egy fast fashion ruhát.
Ezek után akarjátok kifizetni a sz . ros 1500 Ft-os koktélt? :DDDDD
Ez tiptikusan aza fajta "nesze semmi fogd meg jól gesztus". Adsz is meg nem is. Mintha borravalónak 5 Ft-ot adnál. Inkább ne adtál volna...
Ez is pont ilyen. Majd ha méregdrága wellnessbe mentek akkor fizesd a felét, de ilyen párezer Ft-okkal inkább ne égesd le szerencsétlen csávót és legfőképp magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!