Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem?
Kerdezo, nezd meg az ideirok tobbseget. Kiemelem a lenyeget:
"Nem kell fizetned."
"Ajanld fel, es a pasinak illik visszautasitani."
"Majd a harmadikon te fizetsz."
Ezek az emberek mar ismerkedesi fazisban is ennyire karot nyeltek. Es pontosan ilyen elore megirt, sotlan kapcsolataik is lesznek.
Engedd el. Majd lesz olyan program, ahol fizethetsz. Beszeljetek meg ezt, de ne a randin, hanem elotte!
Plane ne fizetesnel.
20
Szerencsére nem vagyok leszbikus! Akikkel eddig randiztam, soha eszükbe nem jutott elkerni a felét. Jelenlegi párommal fél éve randizom, mindent ő fizetett eddig, és nekem ez így teljesen rendben van
24 25
Ehhez képest allandoan a férfiak nyivakolnak itt, hogy nem kezd veluknegy Nő sem.
23 hát jó, hogy neked rendben van 😀
egyébként meg szerintem szituáció függő.
23.
Eddigi partnereid, fél éve randizgatom.😄
Látom sokra nem is mentél ezzel a stílussal, egy épkézláb kapcsolatod nem volt ezek szerint.
28
Hogyne lett volna. De ha nincs az elvárásaimnak megfelelő partner, inkább vagyok egyedül, mint egy szarrágó, filleb*szó, lúzerrel, aki még ennyire sem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!