Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha nem ajánlottam fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem?

Figyelt kérdés
2 randin voltam egy pasival, először csak üdítőztünk aztán másodszor vacsiztunk is. Én nőként nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem, ő kérte a számlát ill. ment fizetni a pulthoz. Később azon gondolkoztam, h lehet fel kellett vna ajánlanom? Bár tudom h úgysem engedte vna… kicsit magától értetődött, h ő fizet, ill ő is hívott el mindkétszer. Nektek erről mi a véleményetek? Úgy érzem a mai világban ezek a dolgok már nem annyira egyértelműek. Köszi a válaszokat.

2022. jan. 1. 22:46
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
19 én nem szolgáltatást akarok venni.
2022. jan. 2. 09:14
 22/43 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezo, nezd meg az ideirok tobbseget. Kiemelem a lenyeget:

"Nem kell fizetned."

"Ajanld fel, es a pasinak illik visszautasitani."

"Majd a harmadikon te fizetsz."

Ezek az emberek mar ismerkedesi fazisban is ennyire karot nyeltek. Es pontosan ilyen elore megirt, sotlan kapcsolataik is lesznek.

Engedd el. Majd lesz olyan program, ahol fizethetsz. Beszeljetek meg ezt, de ne a randin, hanem elotte!

Plane ne fizetesnel.

2022. jan. 2. 09:25
 23/43 anonim ***** válasza:
28%

20

Szerencsére nem vagyok leszbikus! Akikkel eddig randiztam, soha eszükbe nem jutott elkerni a felét. Jelenlegi párommal fél éve randizom, mindent ő fizetett eddig, és nekem ez így teljesen rendben van

2022. jan. 2. 09:28
 24/43 anonim ***** válasza:
31%
Anno meg pijjogtàl te is h egyenjogú vagy a hímekkel, igaz? Akkor kehet a hátrànyait is elviselni, nemcsak az előnyöket. Ha majd fialsz neki, akkor úgyis az ő pènzèből zabàlsz amíg tüllőgsz a kölyköddel otthon, aki jobb esetben van csak tőle.
2022. jan. 2. 09:55
 25/43 anonim ***** válasza:
21%
24-es tud valamit. Élősködő efy faj a nő.
2022. jan. 2. 10:04
 26/43 anonim ***** válasza:
38%

24 25

Ehhez képest allandoan a férfiak nyivakolnak itt, hogy nem kezd veluknegy Nő sem.

2022. jan. 2. 10:26
 27/43 anonim ***** válasza:

23 hát jó, hogy neked rendben van 😀

egyébként meg szerintem szituáció függő.

2022. jan. 2. 10:28
 28/43 anonim ***** válasza:

23.

Eddigi partnereid, fél éve randizgatom.😄

Látom sokra nem is mentél ezzel a stílussal, egy épkézláb kapcsolatod nem volt ezek szerint.

2022. jan. 2. 10:34
 29/43 anonim ***** válasza:
42%

28

Hogyne lett volna. De ha nincs az elvárásaimnak megfelelő partner, inkább vagyok egyedül, mint egy szarrágó, filleb*szó, lúzerrel, aki még ennyire sem képes.

2022. jan. 2. 10:41
 30/43 anonim ***** válasza:
64%
Én sem járnék olyan pasival, aki nem fizeti a randik költségeit....ennyi a minimum
2022. jan. 2. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!