Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha nem ajánlottam fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem?

Figyelt kérdés
2 randin voltam egy pasival, először csak üdítőztünk aztán másodszor vacsiztunk is. Én nőként nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem, ő kérte a számlát ill. ment fizetni a pulthoz. Később azon gondolkoztam, h lehet fel kellett vna ajánlanom? Bár tudom h úgysem engedte vna… kicsit magától értetődött, h ő fizet, ill ő is hívott el mindkétszer. Nektek erről mi a véleményetek? Úgy érzem a mai világban ezek a dolgok már nem annyira egyértelműek. Köszi a válaszokat.

2022. jan. 1. 22:46
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha lesz harmadik randi, akkor illene felajánlanod, hogy most fizetsz te szerintem. Én legalábbis így csinálnám a helyedben, így érezném korrektnek. Aztán eldönti, hogy elfogadja-e.
2022. jan. 1. 22:50
 2/43 anonim ***** válasza:
38%
Mindig az fizet aki elhivott randira.
2022. jan. 1. 22:51
 3/43 anonim ***** válasza:
40%
Ja a pasi hívott el akkor ő fizeti a számlát. Mindegy hányadik randi. Ha te hivod el te fizetsz. Ez ennyi
2022. jan. 1. 22:52
 4/43 anonim ***** válasza:
34%

Nő nem fizet randin!!!! A férfi dolga

28N

2022. jan. 1. 22:56
 5/43 A kérdező kommentje:
Köszi. En is azon a velemenyen vagyok, h az fizet aki elhiv, csak manapsag mar annyi mindent olvastam errol a temarol, hogy utolag kicsit kellemetlenul ereztem magam, de most megnyugodtam, h akkor talan nem voltam gaz.
2022. jan. 1. 22:58
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
harmadik randira akkor te hívjad el
2022. jan. 1. 23:01
 7/43 anonim ***** válasza:
20%
Ha bomba kategória vagy, akkor mindent a pasi fizet ez alapszabály.
2022. jan. 1. 23:03
 8/43 anonim ***** válasza:
40%
Egyszerű a képlet. Ha többet akarsz attól a valakitől, akkor nem fizeted a részed! Ha nem akarsz tőle többet, és nem vagy egy surmó paraszt, akkor kifizeted a részed!
2022. jan. 1. 23:06
 9/43 anonim ***** válasza:
20%

Én azzal a véleménnyel értek együtt, amit Dora Gyula elmond ebben a videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=5zRWAwaPpng

2022. jan. 1. 23:16
 10/43 anonim ***** válasza:
88%

Alapból hülyén érezném magam ha a randin egy csaj fizetne helyettem..

De illik felajánlani viszont nem kell erőszakoskodni.

Nem szeretem amikor párezer Ft-ért erőszakoskodnak a csajok az első randin, és még a pincér lesajnáló tekintetét is el kell viselnem h "na megint egy csóringer alárendelt szánalmas alak akinek egy csaj fizeti a kajáját"

Emberek itt párezer Ft-os vacsorákról van szó nem egy kocsit veszel neki.. imádom amikor ennyire filléreskedik mindenki

2022. jan. 1. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!