Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel jól alakul egy kapcsolat, de még nem nem biztos, Ti ismerkedtek másokkal is?
Figyelt kérdés
Randizok egy nővel. Úgy tűnik komoly lehet, de még vannak kérdőjelek bennem, így rá szoktam írni más nőkre is.2021. dec. 26. 13:14
1/6 anonim válasza:
Én nem, mert egy emberre szeretek koncentrálni. Meg tisztázni is szeretem pár randi után, hogy én komolyan gondolom-e.
2/6 anonim válasza:
Ha komoly lehet várd meg hogy alakul. Lehet életed nőjét bukod el, mert másokra is fordítod a figyelmed... Koncentrálj csak rá. Aztán ha esetleg bukik a dolog akkor ráérsz utána másokra ráírni.
3/6 anonim válasza:
Nekem van egy-két biztos nőm, csak mellettük irkálok.
4/6 anonim válasza:
A kezdeti randik során belefér, hogy egyszerre több nővel találkozol, de amint komolyodik, a többivel szakítsd meg a kapcsolatot. Az írásod alapján már elértétek ezt a szintet
5/6 anonim válasza:
Igen, mindig jó ha van választék, kevésbé érdekel igy az "aktuális", emiatt eleve vonzóbbnak tart majd h nem ő neked a "minden"
6/6 anonim válasza:
Én egy időben társkeresőztem. És volt, hogy egyszerre több olyan sráccal is megismerkedtem, akik ígéretesek voltak, aztán valahogy egyikre sem tudtam igazán koncentrálni. Úgyhogy később eldöntöttem, hogy egyszerre egy fiú, és ha kiderül, hogy nem működik, akkor találkozom mással. Különben két szék közül a pad alá.
Amúgy ha esetleg kiderül, akkor elég kellemetlen lenne magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!