Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor ismerkedtek valakivel és fokozatosan adódnak témák randiról randira, majd a volt kapcsolatokra, múltra kerül a szó, ti milyen részletesen mesélitek el, mekkora jelentőséget adtok ennek?
Ez attól függ, hogy a lány éppen mit akar hallani.
A lába közé vezető út az, amely eldönti, hogyan cselekszem.
Nincs nagy jelentõsége a múltnak, ha errõl kérdez válaszolok, de minek ebbe annyira belemerülni.. Általában nekik sem kellemes téma, ezért nem is fognak errõl sokat kérdezni.
Amúgy nehezen értelmezhetõ kérdés így a “megcsalás” kategóriában, hogyan is jön ez ide??
Amennyire részletesen kérdez.
Nincs semmi titkolnivalóm, bármit szívesen elmondok, de kérdés nélkül nem fogok mesedélutánt tartani az exeimről.
Hu, hat konkretan szerintem senki se fogja bevallani hogy megcsalt valakit, ha komoly kapcsolatra vagyik, meg bunkosag is megkerdezni, hogy csaltal e meg valakit az exeid kozul. Attol, hogy nem, meg nincs garancia hogy a jovoben nem fog megtortenni. Maximum terelheted a temata huseg fele, megtudhatod, hogy gondolkodik errol.
Volt pasim, aki az ismerkedes alatt nagyon szeretett beszelni az exeirol, tul volt rajtuk, de o erdekes temanak tartotta. Az elejen zavart, aztan rahagytam :-)
Egyebkent van akivel mar kapcsolatban beszeltunk eloszor volt kapcsolatokrol, azt is csak futolag. Pl fogalmam sincs, a parom elottem levo baratnojerol, mikor szakitottak. Nincs is jelentosege.
#6 Gondolom magadból indulsz ki.
Nem mindenkinek a megcsalás az ok a régi kapcsolatainak az elmúlására. Lehet hogy te sok ilyen embert ismersz, de elég furcsa hogy azt feltételezed, hogy a legtöbb embernek errõl szól a volt kapcsolata. Nem mindenki szégyelli a múltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!