Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél is rohanunk? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél is rohanunk? A gyors ismerkedés milyen hatással van a kapcsolatokra?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy mindenki rohan. Neten is mindjárt második nap tali aztán ha van kémia még lehet aznap szex, aztán 3 nap után már együtt is vannak a párok.

Arra szoktak hivatkozni hogy derüljön ki minden minek raboljuk egymás idejét. Ilyen pánik lenne az emberekben hogy minél előbb legyen kapcsolat? Mi ez a rohanás az ismerkedésnél? Nem adunk időt a másiknak hogy megismerjük

2017. jún. 3. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azok csinálják ezt, akik nem tudják mit akarnak, mit keresnek a másikban.

Én általában logikusan döntök. Minden témát körüljárva. Tudom, hogy ki illik hozzám, kivel nem lesz feszültség, veszekedés, nézeteltérés. Véletlenül se mennék bele kapcsolatba senkivel, aki nem tökéletes. Az első kettőnél rájöttem, hogy nem elég a szerelem, vagy a közös érdeklődési kör, sem a testi vonzalom... Mindennek tökéletesnek kell lennie.

2017. jún. 3. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

sajnos ez van..

aki rohan, vagy siettet az nálam alapból lapát..

2017. jún. 3. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyfelől igazad van, másfelől azért abban egyet értek, hogy találkozzunk minél hamarabb, minek raboljuk egymás idejét. Viszont sem a szexet nem sietném el, sem a kapcsolatot. De a korai találkozást azért tartom fontosnak, mert könnyű érzelmeket kialakítani látatlanban, jó ezt a folyamatot rövidre nyesni. Ha személyesen megvan a szimpátia, akkor érdemes folytatni.
2017. jún. 3. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A vicces az egészben, hogy erőltetik a hamar döntést, de nem tudnak _jó_ döntést hozni hamar. Egy-két töredékinfó alapján teljes képet alkotnak maguknak az emberről, csakhogy nem is érdekli őket, hogy valós-e, nem ellenőrzik az eredményt, és hát így nem is lesz jó az az eredmény. De őket nem zavarja, mert most ez a divat, hogy a hajszálának a görbületéből megállapítják, milyen típusú kutyát szeret a másik.
2017. jún. 3. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a kérdés!

Szerintem mikor a Fiú-Lány, Férfi-Nő barátság elmélyül, már akkor érdemes odafigyelni a részletekre.

Sőt! Talán már párterápiára is szükség lehet ilyenkor, annyira másképpen jár a két nem agya.

Érdemes a Testbeszéd apró jelein túl konkrétan kimondani, hogy mit szeretnénk "megkapni" a másiktól.

2017. jún. 4. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!