Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor ismerkedtek valakivel és fokozatosan adódnak témák randiról randira, majd a volt kapcsolatokra, múltra kerül a szó, ti milyen részletesen mesélitek el, mekkora jelentőséget adtok ennek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 11:51
11/14 A kérdező kommentje:
#10 Mostanában gyakran hallottam erről és ezért a megcsalás a központi témája a kérdésnek, szimpla kíváncsiság. Ne személyeskedjünk, köszönöm!
2018. máj. 18. 12:25
12/14 anonim válasza:
Mindketten mindent elmondtunk egymásnak, igy volt jó!
13/14 anonim válasza:
Nekem több párom volt, és több kaland is, és a mostani páromon kívül soha senki semmikor semmit nem kérdezett egy olyan alapvető kérdést leszámítva, hogy mióta vagyok szingli, de ennyi.
A mostani párom tök magától kezdett el beszélni az exéről, gondoltam neki érdekes, és ráhagytam, de kiderült, hogy az én múltamra kíváncsi, és azt hitte így én is beszélek róla. Mivel nem tettem, inkább rákérdezett, én meg válaszoltam mindenre. De engem ez a téma nem érdekel.
27N
14/14 anonim válasza:
Mivel társat keresek, ezért mindenre őszintén válaszolok, amit kérdez a másik fél. Van gerincem, szóval gond nélkül vállalok minden negatívat és pozitívat a múltamból. Számomra döbbenetes, amikor itt egyesek próbálják előadni, hogy morálisan tök jó, ha eltitkolják a múltjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!