Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy miközben ismerkedtetek valakivel, megtaláljátok közösségi oldalon, ami szerint "kapcsolatban" van?
Természetesen az illető avval kecsegtet, hogy komoly kapcsolat céljából szeretne jobban megismerni. De ezek után nem tudom mit gondoljak..
Ilyen esetben mik a tapasztalatok? Óriási naivitás azt felételezni, hogy csak nem állította át státuszát? Vagy 99%, hogy a párja mellett akar beújítani valakit?
14 évesen iwiweztem még és kiirtam hogy özvegy vagyok...
ez a véleményem erről...
Óóó többször is. Bár én általában szeretem lecsekkolni az embereket közösségi oldalakon - kockaság vagy sem, nem érdekel - minél előbb, így ezek igen hamar kiderültek.
Akinél egyértelmű volt, hogy nője van, és mellette kíván félrelépni, annak a barátnőnek általában mellékeltem egy-egy msn beszélgetést (engem már csaltak meg, szóval nem érzem fairnek az ilyen aljas sunyi húzásokat), aztán tiltottam mindenkit a fenébe.
Persze ment a hiszti még így is néha, de ne szórakozzunk... Ez senkivel sem korrekt. Se velem, se a másik nővel. És ha esetleg szimpi is volt a skac, hát ott már bőven elvágta magát az ilyesmivel.
Ha nő az illető akkor könnyen lehet hogy azért van beírva mert túl sok ismeretlen idióta kanos kisgyerek irkált rá.
Ha férfi akkor bármi lehet.
És általában lehet, hogy illető nem nagy failbuklámer és 3 havonta frissíti azt a sz*rt.
Köszi a válaszokat!
Férfi az illető, ráadásul jelen esetben társkeresőn keresztül ismerkedtünk meg, így szerintem különösen furcsa, ha valaki párt keres, és ha megnéznéd közösségi oldalon ki ez az ember, és ott virít, hogy kapcsolatban.
Személyes ismerkedésnél jártam már így, hogy a srác kapcsolatban volt (és mivel akkor én is lesz*rtam, hogy iwiw-en hajkurásszak valakit, csak egy hónap után gondoltam, hogy megkeresem ott), így ki is derült, hogy már ugyan "kihűlt a kapcsolat a barátnőjével", de még hozzá jár haza, meg a nő nem tud rólam.. akart már szólni. Hát ott véget is ért a románcunk.
De nem akarok mindenkinél ilyen bizalmatlan lenni..
Remélem írtok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!