Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkedtetek már utcán?
Figyelt kérdés
16L2011. dec. 1. 10:55
5/24 anonim válasza:
Manocsak!
Lehet, hogy falun neked megy, de egy rohanó városban lehetetlen... 22F
6/24 anonim válasza:
Hát aki meg sem próbálta, az nekem dumálhat....
7/24 anonim válasza:
igen.! tetszett a gyereknek mert csak úgy leültem mellé és elkezdünk beszélgetni kicsit meglepődött de azota beszélnünk msn-en.!
8/24 anonim válasza:
Bp-i vagyok, és ismerkedtem már utcán. De az igaz, hogy nagyon nehéz, mert a lányok bizalmatlanok, és azt hiszik, valami szatír képes csak utcán bármit is kezdeményezni. A többség ritka suttyó vagy csak néz, mint a borjú, de néhány nő kimondottan kedves volt és vette a lapot. Persze azok között is sok elutasított.
Kérdező, te hogy állsz ehhez? :)
9/24 A kérdező kommentje:
az igaz hogy azt hisszük valami szatír beakar vágódni de sztem ez teljesen jogos.de am sztem is lehet ismerkedni de csak akkor ha az illető aki odajön normálinak tűnik
2011. dec. 1. 11:16
10/24 anonim válasza:
Óvatosnak kell lenni, ez tény, egyetértek. De mitől "normális" egy férfi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!