Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként kezelhető a nyomulós férfi?
Figyelt kérdés
Két-három hete kezdtem ismerkedni egy férfivel. (18 év közöttünk a korkülönbség). Borzalmasan nyomul....miért?
Pedig már volt szó róla, de nem változott semmi.
2021. dec. 25. 15:20
11/14 anonim válasza:
Érett férfi,persze hogy nyomul.
12/14 anonim válasza:
51 éves, tudja, hogy túl fiatal vagy hozzá és hamar lecsap más a kezéről, ezért meg akar dugni amíg van lehetősége
13/14 anonim válasza:
Nekem biztos nem lenne hozzád gusztusom 😄
14/14 anonim válasza:
"Pedig már volt szó róla", na de miről? Nincs is normálisan megfogalmazva a kérdés, de már 13 válasz is érkezett rá (az enyémmel együtt már 14😅), miközben az sem világos, mi is maga a kérdés... Gyk, én így szeretlek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!