Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon kezelhetők a személyes kérdések harmadik személyektől egy kapcsolatban?
Együtt vagyok egy férfival három éve, ő idősebb nálam tíz évvel. Nagyon zárkózott személyiség, kevés a barátja és ők is másik városban élnek. A barátai között több a nő akik vele egykorúak vagy idősebbek. Az elmúlt években néhányat megismertem, de minden alkalommal rossz szájízzel távozók a találkozókról. A bemutatkozás után a második kérdésük hova való vagyok (külföldön születtem és jártam iskolába mivel a szüleim diplomaták voltak igy van egy enyhe akcentusom), hogyan kerültem ide, hol ismert meg a párom. Zavaró számomra, hogy idegen embereknek kell magyarázkodnom a származásomról, a koromról és hogy honnan jöttem, mit dolgozom és ki vagyok.
Nekem is vannak baratőim, de egyik nem ilyen savanyú és undok, mint ezek a nők. A mai találkozóra nem akartam elmenni a korábbi negatív tapasztalataim miatt, utolsó pillanatban döntöttem hogy vele tartok.
Miért kellene neked elmenni ilyen találkozókra? Én sem szeretem, ha úgy mutogatnak, mint egy bazári majmot.
Más korosztály vagytok, az idősebb magyar nőkre ez a savanyú undokság nagyon jellemző. De valószínű, hogy csak kedvesen érdeklődni szeretnének, mivel kíváncsiak a barátjuk választottjára, és különleges nekik az, hogy nem falubeli vagy. Csak ez a viselkedés egy külföldön szocializálódott embernek bizony megdöbbentően közönséges tud lenni. Én is más országhoz vagyok szokva, és mindig lesokkol ez a magyar mentalitás, magyar stílus. Ezt szerintem ne vedd magadra, mert ők ebben nőttek fel, nekik ez fel sem tűnik, gondolom a párod sem érzékeli.
Savanyú és undok mert érdeklődik?
Tudod te mit jelentenek ezek a szavak?
Szerintem ezekben a kérdésekben semmi undok nincsen, ismerkedni próbálnak veled! Mit kérdezzenek, hogy mit főztél ma ebédre?
Nekem sokkal rosszabbul esne, ha nem nyitnának felém, nem szólnának hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!