Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fóbia a lányoktól, nőktől hogyan kezelhető?
Ez szorongás nem fóbia.
Van egy barátnőm, akit a fiúk csesztették, de durván iskolában, utcán. A furcsa az, hogy nem csúnya, nem is olyan kövér, szerintem a mozgásban, arckifejezésben van valami ami alapján az ilyen kötekedők belövik, kibe lehet belekötni.
Ő félt jó ideig férfiaktól, szerintem még most is csak erőt vesz magán valahogy. Sétáltunk és olyanokat mondott, hogy menjünk át a másik oldalra, mert fiúk ültek egy padon meg hasonlók.
Most már javult a helyzet.
Csoportterápia? Sajnos nem értek hozzá, de simán pszichológus szerintem itt nem segít.
Nem segít a lánybarát, se barátnő, legalább is nekem nem segített, csak javított.
A barátnőim mellett is éreztem szorongást, még sok együtt alvás, szex után is.
Fóbiákkal a legjobb szembenézni. Tudatosan kell érintkezned egyre több lánnyal. Nagyon nehéz lesz eleinte, de hidd el, idővel teljesen rutinná fog válni.
Keressél egy olyan hobbit, ahol erre van lehetőség. Pl Zumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!