Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív agresszív típusok hogyan kezelhetőek?
Az én párom ugyan ez. Ha valami baja van mindig azt mondja "semmi" mikor rá kérdezek mi van, de süt az arcáról, hogy nem tetszik neki valami.
Sajnos én is a mai napig küzdök vele. Az egyetlen megoldás amit találtam, hogy megpróbálok rájönni mi baja és ha konkrétan rákerdezek általában bevallja.
:) a pasi az aki nem beszél
Bika ffi. Makacs, konok fajta. De mondom egyebkent meg sok jót is kapok tehát nem szeretném leírni de ha vele akarok élni akkor valahogy szeretném ezt megérteni...valamit ilyenkorra kitalálni
Én inkább azt mondanám, hogy ilyen típusokkal semmit az ég világon nem szabad kezdeni. Egy jó kapcsolattal összeegyeztethetetlen. Ahol nem tudjátok a problémákat megbeszélni, soha semmilyen megoldás vagy lezárás nincsen egy konfliktushelyzetnél az soha nem fog működni. Előbb-utóbb annyi lesz már a sérelem, hogy az egyik fél megunja.
Ami még nagy baj az ilyen emberekkel, hogy szépen gyűlnek bennük ezek a sérelmek, és majd egyszerre fogják listázva a nyakadba borítani az összes szart, hogy mennyi mindennel megbántottad az utóbbi x időben.
Az amit ti most csináltok nem jó és baromi mérgző. Persze, tüneti kezelésnek jó hogy ilyenkor te se beszélsz vele de ez csak ideig óráig fog működni. Én azt mondanám, hogy egyszerűen csak nem szabad ilyen emberrel együtt lenni mert sosem lesz belőle rendes kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!