Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem bunkóság? Ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem bunkóság? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Randiztam egy csajjal többször. A hétvégén találkoztunk volna, de lemondta, mert az egyik közeli családtagja kórházba került meg munkafronton és a magánéletében is sok minden összejött. Így kért egy kis időt, amíg összeszedi magát.

Rá 2 napra írtam neki, hogy na megoldódtak-e a dolgok. Írta hogy még nem, további türelmemet kéri és majd jelentkezni fog.

Tegnap írtam neki hogy kellemes ünnepeket és mizujs, van már ünnepi hangulat? Annyit írt hogy nekem is kellemes ünnepeket, de a kérdésemre nem válaszolt. Ez szerintem olyan bunkóság. Meg eleve az hogy összejöttek neki a dolgok és ezért nem akar beszélni... mégis mit lehet ezzel kezdeni?

2021. dec. 24. 09:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy mi igaz.

Ha egy közeli családtag kórházba kerül,akkor nyilván nem biztos hogy kedve van cseverészni egy idegen férfival.Más jobban foglalkoztatja.Mellette a munkában is összejöhetnek a dolgok.És értetlennek tűnhetsz a szemébe hogy világosan megkért hogy legyél türelemmel,te pedig 2 naponta b.sztatod hogy na? Na? Na?

Van egy másik lehetőség is...hogy kamu az összes kifogás,csak mondjuk melletted ismerkedik 3 másikkal is,és velük találkozik előbb..és ha nem jönnek be akkor talán te is sorra kerülsz majd.

Ezek csak találgatások..hogy mi a valóság,azt csak a csaj tudja!

2021. dec. 24. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ketszer irta, hogy sok minden osszejon es amint megoldodnak a problemak, szolni fog! Erre te mit csinalsz? Nyomulsz ezerrel, nyomas ala helyezed, a problemairol faggatod. Ez nagyon idegesito tud lenni. Nincs rosszabb a nyomulos embernel. Foleg, hogy latszik, hogy egyaltalan nem aggodsz erte, csak a talit akarod eroltetni.

Pont te hianyzol most az eletebol...

2021. dec. 24. 10:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2 nap telt el ember, és mèg csak randi fàzisban vagytok , karácsony és családi problémák , vágod magad alatt a fát rendesen.

Jó már ? Nem

És most ? Nem

Most ? Nem

Hogy telik a karàcsony, ünnepi hangulat van màr?

Az b*zdmeg , korhàzba van a családtagom , szerinted ?

🙄

2021. dec. 24. 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy bizonytalan vagy, de jobb időt hagyni neki.

Minél inkább kapaszkodsz, annál inkább rontasz a helyzeten.

Igen, tudom, milyen rossz érzés, nem akarsz erőszakos lenni, de azt sem szeretnéd,ha hülyét csinálna belőled... Viszont itt most csak sajnos a türelem segít.

2021. dec. 24. 10:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél vissza, nyugodj le, élvezd az ünnepeket, egy hét múlva írj neki.
2021. dec. 24. 10:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi minden osszejott neki akkor szerinted az 2 nap alatt meg fog változni? Nem hinném...

Most már tényleg ne írjál neki. Amúgy is mondta hogy majd jelentkezik. Hagyd békén!

Ha meg nem jelentkezik akkor engedd el.

Nekem is lett volna randim, utolsó pillanatban lemondta a pasi 2x is, mert a mamája rosszul lett.

Inkább próbáltam mellette lenni, támogatni, vigasztalni.

Meg én voltam az aki írta hogy ne a randi lemondással foglalkozzon. Meg értem nem gond,lenyeg a mamája.

2021. dec. 24. 12:09
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Én mindenképpen szakítanék időt egy randira, akkor is, ha minden összejött negatív értelemben.

Vagy ha mégse tudnék menni, akkor napra pontosan megmondom, hogy mikor érek rá. Sose hagyom a másikat bizonytalanságban.

A másik, meg ha szomorú vagyok és elkeseredett, akkor mindenképpen vigasztal engem, ha a (leendő) párommal lennék, akár randi, akár már járunk, csak érezzem hogy a lány akit szeretek, szeret engem, fontos vagyok neki és szüksége van rám.

2021. dec. 26. 09:47
 8/14 anonim ***** válasza:

"Vagy ha mégse tudnék menni, akkor napra pontosan megmondom, hogy mikor érek rá. Sose hagyom a másikat bizonytalanságban."

Ezt az esti meset te sem gondoltad komolyan! :D

2021. dec. 26. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
#8 Ez az autizmus előnye a neurotipikusokkal szemben. Mi előre tudjuk, mikor érünk rá az aktuális időszakban.
2021. dec. 26. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Lemondta a hétvégét. Miért sürgeted és faggatod addig?
2021. dec. 26. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!