Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság volt azt megkérdeznem a pasastól, hogy ugye Te nem az a típus vagy, aki megbecsül más embereket ?
Szerintem egy ilyen helyzetben sokkal célravezetőbb, ha nem a másik ember személyét vagy a viselkedését minősítem, hanem őszintén, normális hangnemben elmondom vagy leírom neki, hogy az, amit tett / nem tett / mondott stb. belőlem milyen érzést váltott ki, rám hogy hatott.
Az szerintem az én dolgom, hogy tisztázzam, hogy nekem mi fér bele ismerkedésnél, egy kapcsolatban, az pedig már az ő döntése, hogy figyel-e erre, figyelembe veszi-e és változtat-e, vagy nem.
Ha a visszajelzéseim ellenére a másik újra meg újra olyat tesz, amiről tudja, hogy én nem jól élem meg (pl. a konkrét esetedben szó nélkül "eltűnik" napokra, akkor levonom a megfelelő következtetés, és szépen tovasiklok az életéből anélkül, hogy kritizálnám, minősíteném, panaszkodnék, vagy meg akarnám nevelni.
A tetteit nézem, nem azt, hogy milyen szépeket tud mondani vagy ígérni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!