Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy 15 éves lány, én 14 éves vagyok. Ő valószínűleg csak barátilag szeret, de ebben nem vagyok biztos. Hogy deríthetném ki, hogy szeret-e? Elég félénk típus vagyok, megkérdezni nem merném sajnos.
Köszönöm a választ de:
Ismerem a barátaimat. Csak 2-3 olyan barátom van, aki ismeri ezt a lányt, és ők nem hinném hogy segítenének, szerintem ők elterjesztenék a hírt az osztályban hogy szeretem azt a lányt, úgy, hogy nem is segítenek
+
Van mégis 1-2 olyan, aki nem pletykálná el, de annak az 1-2-nek ugyancsak tetszik a lány, úgyhogy eszükben se lenne segíteni
30 múltam, van tapasztalatom bőven.
Ha úgy gondolkodsz, ahogy a nyuszi a rókához menet( a mosógépért ), akkor semmi sem lesz ebből. Ezért: otthon a szobádban ismételd el többször, amit mondani akarsz neki. A szöveged legyen rövid és határozott. Aztán keress 1 olyan helyet, helyzetet, amikor min.10 méteren belül nincs senki aki hallhatná vagy beleszólna, és akkor mondd el neki. Ha a lány normális, akkor megérti, és az eredmény nem marad el.
Bátorság !!
31/F
Még 1 lehetőség: A lány többre értékeli, ha oda mersz állni, és elmondani. Legvégső esetben írd le, de te add át!
Nem kell barát, nem kell posta !!
Csak az a biztos, amit te megteszel.
Bátorság !!
Keressek valamilyen helyzetet, amikor nincs ki beleszóljon?
Azt nem fogok találni. A suliban szoktunk találkozni, de mindig ott vannak mellette a barátnői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!