Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, ha egy férfi letilt azok után, hogy
közlöm vele, hogy nem érdemli meg, hogy együtt töltsük
a Karácsonyt? Érzelmi?
Figyelt kérdés
Hosszú story a miénk. A lényeg, hogy volt köztünk mostanában fizikai távolság és nem találkoztunk. Csak online tartottuk a kapcsolatot. Most egy 3 hete visszatért Budapestre és csomószor felvetettem, hogy talizzunk Karácsony előtt és a Karácsonyt is töltsük együtt. De a tali elmaradt, mindig miatta. És annyira kibuktam, hogy, amikor kedden írta, hogy nagyon akar engem, akkor nem épp finoman válaszoltam. Azt írtam, hogy aki akarja a másikat, az "rohan" vele találkozni és annyit kérleltem már előtte és semmi sem lett belőle, hogy inkább a családommal töltöm a szeretet ünnepét, ő meg töltse egyedül vagy akivel akarja, mert nem érdemli megk és a szemére vetettem, hogy annyi könnyet okozott már nekem emiatt. Persze megbántam, mert szeretem őt, de letiltott. Szerintetek milyen megfontolásból tette és vajon fog még velem beszélni ezek után vagy semmi remény?
Már azt hittem, ahogy olvastam az elején az idióták válaszát, hogy nem kapsz normális reakciót.
Fájdalmas ez, de valóban ha annyira szeret és erőt kell gyűjtenie, pont a veled töltött időből gyűjthetne. Hisz akit szeretünk, pont a vele való együttlét tölt fel. De ez inkább kifogás tőle.
Aztán mint egy hisztis kis pöcs, letilt, mikor jogosan megelégeled a viselkedését. Menjen a francba, nehogy már neki álljon feljebb.
2021. dec. 23. 15:13
22/35 anonim válasza:
Szerintem csak erre várt, addig gyártotta a kifogásait, amíg te beolvastál neki, így megúszta a szakítási procedúrát. De ez volt a célja.
2021. dec. 23. 15:16
23/35 anonim válasza:
21-22 köszi a megerősítést
Mindenki lehordta milyen hisztis
De...
20as voltam
2021. dec. 23. 15:21
24/35 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy azt várta, mert mindig írkált, minden nap, hogy így édesem úgy édesem. És kb minden nap leírtam, hogy velem akar családot és szeretné, ha dolgoznának a kisbabán. Csakhogy találkozó nélkül ez igen nehézkes. Én besokalltam
2021. dec. 23. 15:26
25/35 A kérdező kommentje:
*leírta
2021. dec. 23. 15:31
26/35 anonim válasza:
Irkalt Igert
Az nulla
Nulla erőfeszítés
Melegen tartott hogy ha kedve támad te ott legyél
Nehogy lelkiismeretfurdalasod legyen Ezt nem te rontottam el
Tudom te szereted
Hidd el ő nem
Én is irhatok neked hogy édesem legyen kisbabánk Ez semmibe nem kerül
Viszont a kanaperol már nem emelkedek fel hetekig érted
Szerinted szeret?
2021. dec. 23. 15:32
27/35 anonim válasza:
*Rontottad
2021. dec. 23. 15:33
28/35 anonim válasza:
Velem hasonló esemény volt,csak fordítva,én szerettem volna nagyon,két hónap alatt 4 találkozó és közben csak messenger meg egy-két hívás és így szépen ellaposodott az egész. Nagyon fájt,mert korábbról ismertünk valamennyire egymást és szépen alakult,főleg az utolsó találkozásunk,de ha másik félvárról veszi és nem tesz bele semmit,szórakozik akkor már a jövőben én se fogom erőltetni.Nagyon fáj nekem az elengedés,változó a hangulaton és félek a mellkasi nyomástól ami szüntelenül kínoz. F30
2021. dec. 23. 15:36
29/35 anonim válasza:
Hirtelen felindulas.
Majd felold
2021. dec. 23. 15:38
30/35 anonim válasza:
Azt mondják ne azt figyeld mit mond hanem hogy mit tesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!