Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen okai lehetnek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha egy férfi letilt azok után, hogy közlöm vele, hogy nem érdemli meg, hogy együtt töltsük a Karácsonyt? Érzelmi?

Figyelt kérdés
Hosszú story a miénk. A lényeg, hogy volt köztünk mostanában fizikai távolság és nem találkoztunk. Csak online tartottuk a kapcsolatot. Most egy 3 hete visszatért Budapestre és csomószor felvetettem, hogy talizzunk Karácsony előtt és a Karácsonyt is töltsük együtt. De a tali elmaradt, mindig miatta. És annyira kibuktam, hogy, amikor kedden írta, hogy nagyon akar engem, akkor nem épp finoman válaszoltam. Azt írtam, hogy aki akarja a másikat, az "rohan" vele találkozni és annyit kérleltem már előtte és semmi sem lett belőle, hogy inkább a családommal töltöm a szeretet ünnepét, ő meg töltse egyedül vagy akivel akarja, mert nem érdemli megk és a szemére vetettem, hogy annyi könnyet okozott már nekem emiatt. Persze megbántam, mert szeretem őt, de letiltott. Szerintetek milyen megfontolásból tette és vajon fog még velem beszélni ezek után vagy semmi remény?

2021. dec. 23. 14:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem azt mondom, hogy nem hibás. Csak annyi, hogy mindketten megérdemeltétek a végeredmenyt.
2021. dec. 23. 14:33
 12/35 anonim ***** válasza:
7%
Munka. Erőt kell gyűjtenie. Mi nem világos ezen?
2021. dec. 23. 14:34
 13/35 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyok mellette jóban rosszban és nem ezt érdemlem. Mindig ott voltam mellette a bajban. És persze, hogy kivagyok érzelmileg. Mert ha valaki állandóan asztal jön, hogy kisbabát akár tőlem és családot, az már ne úgy viselkedjen, hogy 3 hétbe nem férek bele
2021. dec. 23. 14:35
 14/35 A kérdező kommentje:
*azzal jön
2021. dec. 23. 14:36
 15/35 anonim ***** válasza:
15%
Akkor mondjuk úgy, hogy tettél a végeredményért te is. Ha valaki így nekem támad, azt én is tiltom.
2021. dec. 23. 14:37
 16/35 anonim ***** válasza:
68%

7-es vagyok.

Ha tényleg dolgozott, akkor lehettél volna megértőbb. Nem mindenkinek egyforma a munkaideje és a terheltsége még szakmákon belül sem.

Nyilván nem érezted fairnek, mert nagyon vártad, hogy találkozz vele. De hozzá állhattál volna úgy is, hogy jó rendben, dolgozik, elfoglalt, de karácsonyt együtt töltitek. Kis türelemre lett volna szükséged szerintem.

Másik oldalról pedig, ha neked ez fontos lett volna, hogy nála te legyél az első és ne a munka vagy akármi más, akkor nyilván nem egymást keresitek és keress valaki mást, aki jobban illik hozzád. És ne keseregj olyan miatt, akivel nyilván nem lenne jövőd.

2021. dec. 23. 14:38
 17/35 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem jobban jártatok ezzel. Boldog Karácsonyt!
2021. dec. 23. 14:38
 18/35 anonim ***** válasza:
92%
Azert tiltott amiert menni se akart. Mar nem kellesz neki, szoval ne ragodj a szavaidon. Ez a gyereket akarok toled duma meg a no etetesere szolgal.
2021. dec. 23. 14:40
 19/35 anonim ***** válasza:
89%

Ha ennyire nehéz vele összehozni egy randit, akkor felesleges rá várnod. Ő elvan a munkájával, neked viszont ez nem tolerálható már. Ez így nem kapcsolat, csak alkalmi szex. Keress olyat, akit jobban érdekelsz, és hajlandó több időt tölteni veled. És ne könyörögj senkinek, főleg ne ilyennek, aki mindig fáradt a veled való találkozáshoz.

A letiltás meg óvodás szint. Inkább el kellene gondolkodnia azon, hogy találkozók nélkül hogyan is akart egy kapcsolatot működtetni? Én azt látom, hogy nagy ívben tojik rád. Ennyi idő alatt azért össze lehetne hozni legalább 2 alkalmat, ha valóban akarná.

2021. dec. 23. 14:50
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

Mert nem tetszett neki h te hajtottad el

O 3 hete erőt gyűjt... hagyjuk már

Azt képzelte ha csettint hogy felugrana te ugrasz Egyébként hetekig feléd se néz

Volt ilyenem nekem is Munka anyuék fáradt vagyok

Aha

Amúgy neten ismerkedett mellettem

Örülj hogy megszabadultal

2021. dec. 23. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!