Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, ha egy férfi letilt azok után, hogy közlöm vele, hogy nem érdemli meg, hogy együtt töltsük a Karácsonyt? Érzelmi?
7-es vagyok.
Ha tényleg dolgozott, akkor lehettél volna megértőbb. Nem mindenkinek egyforma a munkaideje és a terheltsége még szakmákon belül sem.
Nyilván nem érezted fairnek, mert nagyon vártad, hogy találkozz vele. De hozzá állhattál volna úgy is, hogy jó rendben, dolgozik, elfoglalt, de karácsonyt együtt töltitek. Kis türelemre lett volna szükséged szerintem.
Másik oldalról pedig, ha neked ez fontos lett volna, hogy nála te legyél az első és ne a munka vagy akármi más, akkor nyilván nem egymást keresitek és keress valaki mást, aki jobban illik hozzád. És ne keseregj olyan miatt, akivel nyilván nem lenne jövőd.
Ha ennyire nehéz vele összehozni egy randit, akkor felesleges rá várnod. Ő elvan a munkájával, neked viszont ez nem tolerálható már. Ez így nem kapcsolat, csak alkalmi szex. Keress olyat, akit jobban érdekelsz, és hajlandó több időt tölteni veled. És ne könyörögj senkinek, főleg ne ilyennek, aki mindig fáradt a veled való találkozáshoz.
A letiltás meg óvodás szint. Inkább el kellene gondolkodnia azon, hogy találkozók nélkül hogyan is akart egy kapcsolatot működtetni? Én azt látom, hogy nagy ívben tojik rád. Ennyi idő alatt azért össze lehetne hozni legalább 2 alkalmat, ha valóban akarná.
Mert nem tetszett neki h te hajtottad el
O 3 hete erőt gyűjt... hagyjuk már
Azt képzelte ha csettint hogy felugrana te ugrasz Egyébként hetekig feléd se néz
Volt ilyenem nekem is Munka anyuék fáradt vagyok
Aha
Amúgy neten ismerkedett mellettem
Örülj hogy megszabadultal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!