Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen okai lehetnek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha egy férfi letilt azok után, hogy közlöm vele, hogy nem érdemli meg, hogy együtt töltsük a Karácsonyt? Érzelmi?

Figyelt kérdés
Hosszú story a miénk. A lényeg, hogy volt köztünk mostanában fizikai távolság és nem találkoztunk. Csak online tartottuk a kapcsolatot. Most egy 3 hete visszatért Budapestre és csomószor felvetettem, hogy talizzunk Karácsony előtt és a Karácsonyt is töltsük együtt. De a tali elmaradt, mindig miatta. És annyira kibuktam, hogy, amikor kedden írta, hogy nagyon akar engem, akkor nem épp finoman válaszoltam. Azt írtam, hogy aki akarja a másikat, az "rohan" vele találkozni és annyit kérleltem már előtte és semmi sem lett belőle, hogy inkább a családommal töltöm a szeretet ünnepét, ő meg töltse egyedül vagy akivel akarja, mert nem érdemli megk és a szemére vetettem, hogy annyi könnyet okozott már nekem emiatt. Persze megbántam, mert szeretem őt, de letiltott. Szerintetek milyen megfontolásból tette és vajon fog még velem beszélni ezek után vagy semmi remény?

2021. dec. 23. 14:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
19%
Megjött az esze.
2021. dec. 23. 14:17
 2/35 anonim ***** válasza:
17%
Megérdemelted.
2021. dec. 23. 14:18
 3/35 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen nőktől mentsen meg az ég... Ha van egy kis esze, akkor hagyja az egészet.
2021. dec. 23. 14:24
 4/35 A kérdező kommentje:
De miért én vagyok a hibás? Hogy lehet úgy akarni valakit, hogy nem találkozol vele ?!? Ezek fizikai kontakt nélkül csak üres szavak
2021. dec. 23. 14:26
 5/35 anonim ***** válasza:
6%
Tök mindegy... Nem kezdek el neked üres szavakkal magyarázkodni...
2021. dec. 23. 14:27
 6/35 A kérdező kommentje:
3 hét alatt nem lehet egy randit megszervezni... Ne már... Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Ha én tényleg akarok valakit, azzal bármikor össze tudok hozni pár órát ennyi idő alatt.
2021. dec. 23. 14:28
 7/35 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk azt még esetleg megmondhatnád, hogy miért maradt el a találkozó előtte? Mert nem mindegy, hogy a halott anyja temetésére ment vagy a haverokkal inni.
2021. dec. 23. 14:30
 8/35 anonim ***** válasza:
29%

Azért nagyon nem mindegy, miért mondta le.

De most őszintén, mit vártál? Én is tiltanám a francba azt, aki ilyeneket vágna hozzám.

2021. dec. 23. 14:32
 9/35 anonim ***** válasza:
26%
Vagy nem. Semmit nem tudunk róla, de annyit igen, hogy nem lenne ellenére a közös karácsony, az is simán lehet, hogy nagyon akart találkozni, és már szégyenli magát azért, amiért mindig le kellett mondania.(volt ilyen munkám, hogy sorozatosan le kellett mondanom mindig mindent, és már én éreztem hülyén magam, hogy biztos azt hiszik, hogy kifogásokat gyártok, holott nagy szart). BÁRMI lehet az oka ennek a jelenségnek, de ahhoz viszont nincs jogod, hogy még te kelts lelkiismeretfurdalást őbenne. Vagy ha rátámadsz, mit csodálkozol a következményen?
2021. dec. 23. 14:32
 10/35 A kérdező kommentje:
Mindig a munkára fogta. Hogy erőt kell gyűjtenie. Hát ha valakinek, akkor villamosmérnökként nekem is sok munkám van... De tudok időt szánni arra, akit "akarok"
2021. dec. 23. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!