Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezt nem érzitek kínosnak?
Sziasztok!
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Szerintem és is tetszem neki. A lány nagyon csendes, és szinte csak akkor beszél ha kérdezek, vagy mondok valamit. Ráadásul én sem vagyok valami bőbeszédű, így elég kínosnak éreztem a csendet néha.
Szóval a kérdés az, hogy ha ő tényleg ilyen, akkor nem zavarja, és nem érzi kínosnak a csendet? Mert nekem ez nagyon tetszene, hogy nem kell feleslegen minden hülyeséget megdumálni.
Tehát nyugodtan maradjak kussban, és ne pofázzak feleslegesen?
"A lány nagyon csendes, és szinte csak akkor beszél ha kérdezek, vagy mondok valamit."
Akkor kérdezd gyakran, értékelni fogja.
"ha ő tényleg ilyen, akkor nem zavarja, és nem érzi kínosnak a csendet?"
Lehet, hogy őszerinte sem kell folyton dumálni. Ez sajnos ritka, az ilyen nő aranyat ér, ne szalaszd el. Másik lehetőség, hogy nagyon nehéz a közelébe férkőzni, lassan oldódik fel a társaságodban. Ekkor hetekig vagy még tovább tarthat megnyerni a bizalmát. A harmadik lehetőség, hogy nem tetszel neki, csak udvariasságból válaszolgat, és amikor csend van, akkor várja, hogy vedd észre magad. Hogy ez-e a helyzet, azt csak te tudhatod.
"Tehát nyugodtan maradjak kussban, és ne pofázzak feleslegesen?"
Sose pofázz feleslegesen. Először is ez férfiaknak nem áll jól (nőknek sem, de ffiaknak még kevésbé). Másodszor: könnyen lehet, hogy ha te nem beszélnél, vagy kevesebbet beszélnél és többet kérdeznél/hallgatnád, akkor ő többet beszélne, csak nem elég agresszív ahhoz, hogy ő is "műsoron" legyen. Ez veszélyes, mert kialakulhat az, hogy te azt hiszed, hogy ő nem akar beszélni, ezért beszélsz, ő meg azt éli át, hogy "ez az önző disznó nem hagy szóhoz jutni".
Nőkkel ez gyakori probléma. Az olyan nő se tökéletes, aki félbeszakít / szavadba vág, de ő legalább átveszi a szót, amikor akarja, és nem fog sértődőset játszani, amiért te "önző vagy". Csendes nőknél vigyázni kell arra, nehogy önhibádon kívül legyél önzőnek elkönyvelve.
Általános szabály: a nő többet beszéljen. Ha ő keveset beszél, akkor te még kevesebbet. Inkább kérdezz, mint észt ossz. Keress olyan közös elfoglaltságot, ami összefér a hallgatással. Lehet, hogy őt egyáltalán nem zavarja a csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!