Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bűn az ha a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn az ha a pasinak nincs autója?

Figyelt kérdés

Pénz sincs rá, de nem is nagyon szeretnék.

F/31

2021. dec. 14. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem bűn.

Viszont azt sem szeretem, hogy azért mert nekem van, mindent én oldjak meg. Én legyek a bevásárlószolgálat, a bútorszállító, a taxis stb.

Volt ilyen pasim. Kitalálta, hogy menjünk kirándulni jó messzire, mert nekem úgyis van kocsim, szóval a távolság nem akadály. Aztán nem értette mi a bajom, amikor kérdeztem, hogy telepisili-e előtte nekem a tankot, hogy el is jussunk oda.

Azt hitte a benzin is ingyen van. Nyilván csak a sokadik alkalom után szóltam, mert a programok leszervezésén kívül más gondja nem volt semmivel.

2021. dec. 14. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűn, nekünk sincs, 30 felett, mert teljesen felesleges, bicajtávolságban vagy gyalog minden elérhető, ami kell. Akkor minek rákölteni feleslegesen?

Az már sokkal inkább gond, hogy ez nem megfontolás számodra, hanem kényszer, mert nem telne rá. Ami negatív lehet, hogy ha nem teszel a helyezeted javításáért semmit sem. Az kellemetlen és lehet vízválasztó. A törekvő, szorgalmas férfiakat egy normális nő se nézi le, a szegény, nyavajgó és magáért semmit se tevőket annál inkább. A kocsi (értelmes nőnek!) lényegtelen mellékinfó.

2021. dec. 14. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol laksz. Városban nem számít, zsákfaluban meg nem tudom mit lehet kezdeni nélküle.
2021. dec. 14. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez mindegy is, inkább azt mondd, Balázs, hogy mit főzöl hétvégén? Megleped anyukádat valami finom fogással?
2021. dec. 14. 16:36
 5/8 anonim válasza:
100%

Semmi problèma nincs vele. A fèrjemnek sem volt, együtt vettük az elsőt, bàr pènzünk volt rà, de szüksègünk nem.

A baj, hogy erre fogod a sikertelensègedet, pedig senkit sem èrdekel.

2021. dec. 14. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pesten senkint nem érdekel. Ahol nincs normális tömegközlekedés, ott lehet számít.
2021. dec. 14. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem számít (legalábbis nagyvárosokban tényleg nem), én sem akarok és jogsim sincs. Szerintem túl drága a fenntartása és akkor is viszi a pénzt, ha nem használod. Nekem van egy elektromos rollerem, amit ingyen töltök melóban és ez elég.
2021. dec. 16. 02:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Bűnhődsz, vagy mi?

Nem hiszem, hogy az autó hiánya tette.

Ha igen, akkor még nem kár érte!

2021. dec. 17. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!