Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy 30 körüli pasi nettó 200 körül keres, az szerintetek abszolút lúzer és nem is kaphat esélyt?
Igen, egy ilyen pasi mellett a nőnek is dolgoznia kell, és ebből nem lesz cuki kis lakás Budán, se nagy autó, se nyaralgatások.
F/31
Hát akkor törődj bele, nekem tényleg mindegy mit csinálsz. Van aki él a lehetőséggel, van aki nem. Rengeteg tanárt lehet találni YouTube-on akár, aki elmagyarázza, vagy tanulótars bármi. Az idő ugyanúgy telik, ha próbálkozol ha nem. És ha itt osztani az észt van idő, akkor tanulni is.
Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni de azzal nem velem cseszel ki hidd el. Szép napot
Vannak ismerőseim akik 200-at vagy 200 alatt keresnek, De! Nekik egy részük ezzel meg van elégedve, a másik részük pedig szőőrnyen lusta.
Szóval egy részük simán kereshetne többet, de.....ő nem fog napi 1-2 órát utazni, sőt még sokan fél órát sem, pl.: ő ugyan nem boltban dolgozni, vagy nem fog semmi nehezebb munkát csinálni...
Mi a pénzéhesség ezen? Senki se akar egész életében csak vágyakozni. Sajnálom, hogy senki nem írta, hogy persze elég majd nyomorgunk együtt. Én többet keresek ennél.
+1 kérdés, ha a nőnek is dolgoznia kell ugye, akkor a házimunkát is tervezed felosztani?
200.000 Ft-ból meg lehet élni, de nagyon alapszinten.
Ha nincs albérlet + nincsenek nyaralgatások + odafigyelsz nagyon az élelmiszerre + kicsi olcsó kocsit veszel és nem használod túl sokat. + nem fogsz tudni eljárni magán fogászatra mert az túl drága.
Az igényektől függ minden.
Ergo ha egy nőnek szintén hasonlóak az igényei mint neked, akkor ő a megfelelő.
18: miért, te mivel elégszel meg? 2 naponta vinni kell téged etetőbe, meg havonta kétszer wellness? meg gondolom évi 4 külföldi nyaralás + fiatal Audi.
Igen, a házi munka is közös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!