Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ha egy 30 körüli pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy 30 körüli pasi nettó 200 körül keres, az szerintetek abszolút lúzer és nem is kaphat esélyt?

Figyelt kérdés

Igen, egy ilyen pasi mellett a nőnek is dolgoznia kell, és ebből nem lesz cuki kis lakás Budán, se nagy autó, se nyaralgatások.

F/31

2021. dec. 11. 14:22
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
19: Én pl. nem vagyok travel addict, bármilyen hihetetlen is...s ennyi fizetésből amúgy lehet spórolni is ha odafigyelsz a költsére.
2021. dec. 11. 16:08
 22/42 anonim ***** válasza:
Etetőbe😂 nem nem jól gondolod, nem kell ismeretlenül feltételezni. De ha ez lenne az igényem, azzal se lenne semmi baj. Nem egymást keressük akkor, ennyi.
2021. dec. 11. 16:09
 23/42 anonim ***** válasza:
40%
Kettestől mentsen meg az ég. :D
2021. dec. 11. 16:30
 24/42 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal, ha valakinek az az álma hogy bejárja a világot?
2021. dec. 11. 16:33
 25/42 A kérdező kommentje:
24: semmi, csak nem tudom miért nekem kell ezt finanszírozni.
2021. dec. 11. 16:34
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Ki kérte hogy te finanszírozd🤣 ez vicc komolyan. Nekem ez az álmom, egyedül is megvalósítom, de ha párban akkor olyan párral akinek szintén ez a vágya. Neked nem, így mi nem leszünk együtt, de másnak nem ez a vágya, így vele lehet jobban passzolsz.
2021. dec. 11. 16:37
 27/42 anonim ***** válasza:

Na jólvan öcsi.

Szóval jelenleg hol élsz milyen körülmények között, és milyen munkát végzel 200.000 Ft-ból/ért

2021. dec. 11. 16:41
 28/42 A kérdező kommentje:
27: mi ez, kihallgatás? Anyámmal lakom és jelenleg 200 nettót se keresek (alatta valamivel)
2021. dec. 11. 16:44
 29/42 anonim ***** válasza:
91%

A munkától függ, hogy abszolút lúzernek tartom-e és kaphat-e esélyt. Ha a munkája egyben a hivatása is, amit szenvedéllyel csinál, szereti, jó is benne, csak nem olyanok a lehetőségek, hogy ennél jelentősen kevesebbet kapjon (pl tanár egy gimnáziumban, vagy ápoló vagy ilyesmi), akkor nyilván emiatt nem nézném le. De ha úgy van vele, hogy lusta volt fiatalon tanulni és tenni a jövőjéért, most meg már mindegy, akkor nem, de nem a pénze miatt.

Én 23 évesen kaptam 200 nettót, az elmúlt 5 évben meg azóta 2,5x-esére nőtt a fizetésem, szóval az biztos, hogy a világjárás meg a kényelmes élet megteremtése nem (kizárólag) a férfi dolga esetemben. Ugyanakkor nekem is van igényem a szép és igényes lakhelyre (nem feltétlenül budai lakás, de azért nem is Berettyóújfalu külsőn egy vályog lyukra vágyom), és alkalmanként igen, szeretek elmenni külföldre és wellnessbe és étterembe is. Amit a párommal együtt szeretnék megtenni. Nincs ellenemre néha nekem meghívni a szerelmem, de azért teljes egészében nem én akarom ezeket finanszírozni, már csak elvből sem. Ahogy fordítva sem fogadnám el, ha mindenhová mindig a férfi hívna meg, és nem fizethetném a magam részét. Legalább részben.

Ha ez pénzéhség, hát ez van. Keress olyat, aki szintén elvan a négy fal között egész életében és bújja az újságot az akciós párizsi után, hogy ne legyen szükség provident hitelre amikor elromlik a hűtő.

2021. dec. 11. 17:58
 30/42 anonim ***** válasza:
Attól függ, Borsodban ez nem olyan rossz fizu, Szabolcsban elég vaskos ez. Pesten 300 alatt kevéske.
2021. dec. 11. 21:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!