Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nem bókol, egy viràgot nem hoz randira?
Én soha nem vártam el, hogy vegyen nekem valamit a randikra az aktuális randipartnerem. Tulajdonképpen eszembe se jutott soha. A bókolás jól esik, de néha az az érzésem, hogy a bókokat azért le kell felezni, mert nagy része csak "beetetés".
Ez nyilván nem igaz olyan nőknél, akik a topfullosnők közé tartoznak, csak akik ezek alatt vannak.
Attól függ hányadik randi... Egy szimpla ismerjük meg egymást kicsit jobban, üljünk be egy kávézóba találkozóra miért kellene virágot vinnie? Még nem is ismeritek egymást!
A sokadik találkozóra, amikor már tisztán érződik, ebből biz' lesz "valami" akkor kedves gesztus, de akkor már van valami "előzmény" (csók, miazmás) egy alap érzelmi kötődési-szál.
"Ha a férfi a randikon nem bókol, egy kis viràgot/ csokit se hoz akkor felejtős ugye?"
Hanem mit csinál?
Helyette kimerítő elemzést tart Federer önéletrajzi könyvéről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!