Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi nem bókol, egy viràgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nem bókol, egy viràgot nem hoz randira?

Figyelt kérdés
Ha a férfi a randikon nem bókol, egy kis viràgot/ csokit se hoz akkor felejtős ugye?
dec. 18. 00:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Alap dolog a virág,dobni kell.

Sorry

dec. 18. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A virág, csoki nem életbevágó.

De a bókok azért kellenek, igen. Illetve más kifejezésmódja az érdeklődésnek.

N

dec. 18. 12:06
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ milyen randira. Ha színházba mentek, nyilván nem visz virágot, de ha fel a csajhoz, akkor alap a virág, a csoki, meg valami kölcsönösen kedvelt ital.
dec. 18. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hányadik randiról van szó és hol zajlik a randi, sőt attól is függ milyen típus a férfi és te nőként milyen vagy hozzá.
dec. 23. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdezőt sem érdeklik a válaszok... :(
dec. 23. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Manapság sztem első randira felesleges elvárni az ajándékot... mintha te lennél a nyeremény, amit meg kell venni. Én nőként ezt a kört tök feleslegesnek tartom - az ajándék ráér később.

Az már gyanúsabb lenne, ha egy bók sem hangzik el, de csak emiatt nem írnék le egy férfit, ha más tereken klappol (pl. nem bunkó, nem mond semmi olyat, ami szerintem vállalhatatlan, passzolunk értékrendben és életvitelben, passzol a humorunk stb.).

dec. 23. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Első randira értelmi fogyatékosok visznek virágot, mert azt se tudja kinek bókol vele mivel még nem látta. További randikra ha visz, és nem olyankor amikor kézben kell sokáig cipelni, hanem amikor vízbe lehet tenni hamar, az tök aranyos.
dec. 23. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

#17 hogyhogy még nem látta? :D ennyire kizárólagos lett számodra az online ismerkedés?

A virággal nem értek egyet. A bókokat nem kell túlzásba vinni, de jó, ha van.

dec. 23. 18:37
 19/20 anonim ***** válasza:
18 igen az online-ra értettem, de ha személyesen ismeri akkor vihet virágot, bár szerintem nagyon modoros ha nincsenek is még kapcsolatban és virágokat csokikákat vinni. Mintha meg akarná venni ezekkel, mikor még csak ismerkednek (randi szinten, még ha ismeri is korábbról de nem úgy).
dec. 23. 18:54
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 igen, ezekkel egyetértek, nem kell ajándék, elég később, de akkor sem elvárt.

#18 voltam.

dec. 23. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!