Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznal olyannal aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznal olyannal aki nem hajlandó beoltattni magát és emiatt ott hagyja a munkahelyét is?

Figyelt kérdés

Randiznal olyan emberrel aki nem hajlandó beoltattni magát,mert fél az esetleges következményektől, bízik a saját szervezetében és inkább otthagyja a munkahelyét,mert a munkahelyen kötelezik a dolgozókat az oltásra?

Nem egy ilyen embert ismerek és sok diplomás egészségügyi dolgozót is,akik inkább otthagyták a munkahelyüket,minthogy beoltassak magukat.

2021. dec. 10. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3%
Én nem, mert hónapokon belül mindenhol kell majd az oltás, szóval ha marad a hozzáállása, akkor tartósan munkanélküli lesz, az meg nem túl vonzó.
2021. dec. 10. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Randiznék. De komoly párkapcsolatot nem kötnék vele.
2021. dec. 10. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Én beoltattam magam, de a munka így se jött be :S
2021. dec. 10. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Mondhattad volna, hogy az igen a jó válasz, azt írtam volna, hogy ne romoljon a százalékom.
2021. dec. 10. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Most is olyannal járok. Egyikünk sincs beoltva, nem is tervezzük.

N

2021. dec. 10. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Igen!
2021. dec. 10. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Én nem, mert ebből az egy kis apróságból már látszik, hogy nem azonos az értékrendünk és a világnézetünk. Márpedig nekem ez egy tartós kapcsolat esetében fontos.

De barátnak simán elfogadnám vagy bármi ilyesmi, szóval nem nézek le senkit meg nem ítélek el senkit amiatt, ha nem oltja be magát, csak a párommal szemben azért vannak ilyen kis megkötések, na.

2021. dec. 10. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Nagyon felelősségteljesnek gondolom az ilyeneket.

Nem zavarna ha beoltatná magát, de egyértelműen így a jobb.

2021. dec. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!