Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy helyettes államtitkár, szerintetek ciki lenne bemenni a munkahelyére bevallani ezt neki?
Figyelt kérdés
Ahogy utánanéztem a miniszterelnökségen dolgozik, oda mennék. A portán gondoltam megmondom hogy mi az ábra.
Egy virágot vinnék neki és gondoltam elhívnám ott egy randira.
Már a dresszet is kiválasztottam hozzá. Egy piros nadrág, póló, egy szürke blézer, szolíd parfümmel.
F/30
2021. dec. 2. 00:20
1/6 anonim válasza:
Menjél, csak innen takarodjál már el végleg.
2/6 anonim válasza:
Csak nem a racz zsofika? Balazska, a fogadat nem tudod onalloan megmosni, nem hogy egy poltikai prostit felszedni.
3/6 anonim válasza:
Eddig még a szóvivő jött be neked. Te aztán cserélgeted a nőket, Bazsi!
4/6 anonim válasza:
Hogyne. Egy munkahely a legalkalmasabb hely erre. Mindennapos dolog. Miért nem várod meg a december végét, már nincs messze és akkora kaácsonyi ajándékozáskor elmehetnél hozzá ahol lakik, amikor csak a szűk család van jelen és mondhatod hogy megjöttél, most már lehet enni 3s te maga vagy az ajándék? Ne legyél ennyire szürke hogy munkhelyen intézed az ilyesmit.
5/6 anonim válasza:
Menjél addigis nem itt szívod a vérünket.
6/6 anonim válasza:
Remélem, odamegy, és leteperik a TEK-esek, mint gyanúsan viselkedő potenciális terroristát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!