Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényei lehetnek egy helyettes államtitkárnak, átlagos külsővel lehet esélyem Zsófinál ha fideszes vagyok?
2019. dec. 5. 07:15
2/12 A kérdező kommentje:
1. 22 évesen..... Szerintem nem kislány, 18 elmúlt
2019. dec. 5. 07:21
3/12 anonim válasza:
Hát, ha hagyja, hogy így ölelgesse a Novák Katalin, lehet, rossz ajtón kopogtatnál.
Ezeknek inkább valahol a bal oldalban lenne helyük.
4/12 anonim válasza:
Abban biztos lehetsz, hogy jóval többet keres, mint te, ezért nem lenne nála esélyed.
5/12 anonim válasza:
Szereposztó díványra feküdt. Egyébiránt több tucat ilyen vagy szebb nőt látok a vidéki kisvárosban, ahol élek.
6/12 anonim válasza:
A kislány valahol jól szopott, vagy valakinek a valakije.
22 évesen mit keres a politikában?!
Ugyan már... egy ilyen kislányt a politika bedarál és szétzúz.
Milyen igényei lehetnek?
Szerintem már látszik kit (kiket) szopott le.
Hasonlítsd össze.
7/12 anonim válasza:
Engem azért érdekelni, hogy pontosan kinek a faxát tisztelhetjük benne.
8/12 anonim válasza:
22 évesen valakiből helyettes-államtitkár legyen... Szégyen. Ugyan ennyi évesen milyen munkatapasztalattal bír?
Amúgy valószínűleg valakinek a valakije, az ilyeneknél meg sokszor már előre le van zsírozva, hogy milyen körökből választhat párt magának.
9/12 anonim válasza:
A FIDESZ próbál hű lenni a nevéhez. FIATAL Demokraták Szövetsége.
10/12 anonim válasza:
Ha nem keresel havi millió szinten akkor te proli vagy számára kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!