Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Teljesen őszintén:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Teljesen őszintén: szeretitek ha egy vadidegen férfi a semmiből utcán, étteremben, munkahelyen bárhol odajön és bepróbálkozik vagy ez inkább taszító, kínos gáz? 35F incel

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 07:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%

Engem mindig zavart, idegesített a direkt tolakodás. Előfordult, hogy egy kiállítás megnyitón, könyvbemutatón számomra ismeretlen emberrel beszélgetni kezdtünk, bemutatkoztunk. Később is összefutottunk hasonló helyeken, s jó ismeretség, jó barátság lett belőle.

De hogy csak úgy úton-útfélen odajöjjön, hogy tetszem, ismerkedjünk, az taszító, kizárt.

2021. okt. 27. 07:45
 2/26 A kérdező kommentje:

Na én ezért nem megyek oda senkihez mert iszonyat kínosnak érezném az egészet.

Ritkán van hogy valaki nagyon megtetszik de rájövök hogy ez csak fizikális hiszen semmit nem tudok a másikról és valószínűleg nekem se jönne be ha odajönne csak úgy. Kellemetlen, kínos.

Viszont az is igaz, hogy sehol sem társadalmilag elfogadott már az ismerkedés...

2021. okt. 27. 07:51
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem nagyon szeretem az ilyet.
2021. okt. 27. 07:57
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
Én tisztelem azokat, akik bátrak. Visszautasításkor (van párom) ezért mindig figyelek, hogy meg legyenek dicsérve :)
2021. okt. 27. 08:02
 5/26 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne tudni milyen típusú férfiak akik élnek ezzel az angol nyelven úgy nevezett "cold approach"-csal ( hideg közeledés )...
2021. okt. 27. 08:02
 6/26 A kérdező kommentje:

4-es na ez a válasz amit többször írtak már itt, hogy 'tisztelték', 'becsülték' blabla. MAgyarul nem ért el semmit vele a pasas...

Szerintem esélytelen így bepróbálkozni de igen , többször előfordult a fejemben viszont túl kínos lenne ...

2021. okt. 27. 08:05
 7/26 anonim ***** válasza:
25%

Én szeretem, annak ellenére, hogy nem szoktam leállni ilyenkor a férfiakkal, mert nagyon rástresszelek A most szólított le és most csevegjek vele nem megy. Az a jó, ha megmondja a nevét, és utólag be tudod jelölni facen, vagy csak elkéri a számod/neved és utólag rád ír. Úgy simán mennék/mentem, de ha nem jön be a pasi, akkor is örülök neki, hogy "még ilyen állapotban is" felkeltettem az érdeklődését annyira, hogy akarjon tőlem valamit.

Én nem szeretem azt, amit az első, a valami miatt beszélgetni kezdtünk nekem mindig haver kategória, nincs átjárás. Ha mondjuk 10 percig érdekli, merre mennek most a metrók, utána nekem már "nem romantikus" valahogy az egész. Ilyen is volt, de olyan is, hogy szórakozóhelyen dumáltunk arról, milyen sok a külföldi, aztán közeledni próbált és már nem ment, pedig nem volt vele bajom. Nem tudom mi romlik el, én "barátra" nem tudok romantikusan nézni. Vagy izgulok mellette az elejétől, vagy nem fogok sose.

2021. okt. 27. 08:07
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

#6 Ilyen keserű palinak valóban felesleges próbálkozni, már bocs.

Randiztam már hasonlóval, mert elsőre nagyon szimpi volt, de aztán hamar rövidre zártuk a dolgot.

2021. okt. 27. 08:09
 9/26 A kérdező kommentje:
7es ennek semmi értelme...de hát nőből vagy....
2021. okt. 27. 08:09
 10/26 A kérdező kommentje:
lol, 8-as és te mi vagy? Te zárod rövidre a dolgot. Akkor ki is a keserű? Gondolkodjá' már asszony.
2021. okt. 27. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!