Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csasjok, ti mentetek már oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csasjok, ti mentetek már oda vadidegen sráchoz ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Ha igen, miér döntöttél így, és miért ahhoz a sráchoz mentél pont ?
2019. márc. 5. 23:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2019. márc. 6. 03:25
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy bunkó, férfiatlan fétis, amivel egy normális nőnek nem érdemes foglalkoznia. Nagyon sok olyan csávó van a neten, aki ezt igényli, majd pedig sokszor bolondnak nézik az olyan nőket, akik ezt korábban megtette nekik.34N.
2019. márc. 6. 05:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
*megtették neki.
2019. márc. 6. 05:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel általában valami dolgom van, megyek valahova, intézni kell valamit, nem az embereket figyelem. Ha valakinél kezdeményezek, és az nem társkereső oldal, akkor azt a valakit valamennyire már ismerem.
2019. márc. 6. 05:39
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Hiába mondják a pasik,hogy nyugodtan megteheti a nő is az első lépést, mégsem vevők erre. Legalábbis nem hiszem.

Az meg,hogy egy nő odamenjen csak simán,hogy ismerkedni szeretne...na, ez meg főleg nem.

Ettől még a "hány óra van?" kérdés is jobb, bár én ezt se tenném. Meghagyom a pasinak a kezdeményezést,de ha nagyon bejön, és szabadok vagyunk mindketten, jelzést azért adok,hogy szimpatikusnak találom :) De ennyi.

2019. márc. 6. 08:55
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Én kezdeményezek, de nem akkor, amikor épp a dolgaimat intézem.
2019. márc. 6. 08:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer életemben. Nyaralni voltam és a szomszédos épületben gyerekeket nyaraltattak. Napokig figyeltem a srácot, aki vigyázott rájuk, és nagyon tetszett, ahogy bánt velük, meg helyesnek is tartottam őt. Hallottam a boltban, hogy a gyermektábornak másnap vége, így odamentem a fiúhoz, és beszélgettem vele egy kicsit. Váltottunk pár levelet is utána. Több nem lett, mert meleg volt. Nagyon sokat vívódtam, hogy odamenjek-e, de mindenképp meg akartam tudni, ki ő, mielőtt elutazik.
2019. márc. 6. 09:43
 8/14 A kérdező kommentje:

2."Nagyon sok olyan csávó van a neten, aki ezt igényli, majd pedig sokszor bolondnak nézik az olyan nőket, akik ezt korábban megtette nekik.34N."

Nem hallottam olyanról még, hogy ez miatt valakit hülyének néztek volna.

5."Hiába mondják a pasik,hogy nyugodtan megteheti a nő is az első lépést, mégsem vevők erre. Legalábbis nem hiszem."

Ugyanezt mondom a Nőkre is pontosan.

Ők is azt mondják, mehet, de aztán mégse, vagy nem jókor, meg hasonló kifogások.

2019. márc. 6. 23:44
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Tipikus lúzer vagy...
2019. márc. 9. 23:05
 10/14 A kérdező kommentje:
9 miért " te " ki vagy ?
2019. márc. 9. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!