Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csasjok, ti mentetek már oda vadidegen sráchoz ismerkedési szándékkal?
Figyelt kérdés
Ha igen, miér döntöttél így, és miért ahhoz a sráchoz mentél pont ?2019. márc. 5. 23:58
11/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszene, ha egy vadidegen nő odajönne, egyből azt gondolnám, hogy irgalmatlan nagy ribi lehet az életben, és maximum csak szexre kéne.
Ha egy ismert pasinál, osztálytársnál, munkatársnál kezdeményez valaki, azzal nincs baj szerintem, de ez gázos. Meglát egy nő egy jó testet és már mozdul a pasira, elég visszataszító.
12/14 anonim válasza:
Hát, jó esetben mindíg is a hímeknek kellene kezdeményezni. De ettől függetlenül szerintem nem gáz.
13/14 anonim válasza:
Én igen, egy utazás alatt, szinén valami táborszerűség volt, ő osztotta az ételt. Napok óta figyeltem, aztán odamentem hozzá, és elkértem a címét, hogy levelezzünkxD külföldi volt, pár levelet váltottunk, aztán igazából én nem írtam többet.
14/14 anonim válasza:
Igen, pedig elég érdekes helyzet volt. :) Jól sült el, egy ideig együtt is voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!