Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Teljesen őszintén:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Teljesen őszintén: szeretitek ha egy vadidegen férfi a semmiből utcán, étteremben, munkahelyen bárhol odajön és bepróbálkozik vagy ez inkább taszító, kínos gáz? 35F incel

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 07:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Azt kellene megérteni, hogy csak a

- semiből előugrasz, hogy de szép vagy, ismerkedjünk

és a

- valami más okból történő kontaktus, beszélgetés (kisegíted pénztárnál, hasonló könyvet olvas, mint amit te szeretsz, ugyanazon kiállítás iránt érdeklődsz stb.)

utáni ismerkedési szándék között hatalmas különbség van.

És itt is tudomásul kellene venni, hogy a nők egy része nyitott erre, másik része pedig nem. Ezt el kell fogadni. Úgy kellene ezt csinálni, hogy másokat tiszteletben tartva mégis a saját normáidnak megfelelően ismerkedsz. De ehhez megfelelő szociális érzék és önismeret szükséges.

2021. okt. 27. 08:33
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
a semmibol ne jojjon oda. utcan, etteremben nem ismerkedni vagyok. a munkahelyet nem vennem ezzel egy kalap ala, ott azert nem random idgenek vannak, akiket egyszer latsz az eletben. de ott is az a minimum, hogy tobbszor szemezzunk, egymasra mosolyogjunk, utana megszolithat nyugodtan, de elsore valami ‘semleges’ temaval, ne rohanjon le egybol randi ajanlattal.
2021. okt. 27. 08:34
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
na mar kezdodik is a kr va anyazas, ha valaki nem akar veled ismerkedni. gratulalok, nem hiaba vagy incel.
2021. okt. 27. 08:50
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Te a mi f.szért aggódsz ilyeneken? 35 évig egy nőnek se kellettél, mert senki nem akar egy kis utálatos görcssel lenni. Neked már amúgy is befellegzett, tök mindegy hogyan próbálkozol.
2021. okt. 27. 08:57
 15/26 A kérdező kommentje:
14-es: mert te aztán olyan k. sikeres vagy hahahaha. ÉVszázad vicce, giga troll gyerek
2021. okt. 27. 08:59
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Barátzóna... 😀 Barátommal 2 évig haverok voltunk, mire összejöttünk, és több mint 5 éve vagyunk együtt. És több hasonló párt is ismerek.

Amúgy ahogy a 11-es is írta: nagyon nem mindegy, hogy a megszólítás hol és milyen formában történik. Utcán a semmiből ijesztő és fölösleges is. Brad Pitt-nek se fogok megállni, mert annyi a bűnöző és a lecsúszott alak, hogy rá se nézek senkire és tuti nem állok meg. Ha valami eseményen, az már más, igaz, én nem vagyok ez az ismerkedős típus, de ott legalább adja magát egy közös téma/érdeklődés.

2021. okt. 27. 09:00
 17/26 A kérdező kommentje:
2 évig haverok és utána összejöttetek? Gratula hozzá... lol
2021. okt. 27. 09:02
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Rövid úton megcsillant a kérdező megnyerő személyisége. :D
2021. okt. 27. 09:03
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

#10 3 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve együtt lakunk. El is vagyok jegyezve.

3 évig voltunk haverok.

Az a srác meg eleve olyan típus volt, ami nekem nem jön be - az esélyt megadtam, nem működött, minek húztam volna mindkettőnk idejét?

2021. okt. 27. 09:03
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Neked meg 30 valahány évesen még senkid sem volt. LOL 😄

Elfogytak az érvek, Kérdező, és maradt a személyeskedés?

2021. okt. 27. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!