Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek randira úgy valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek randira úgy valakivel, hogy nem küld fotót az arcáról?

Figyelt kérdés

Hogy gondolja ezt egyébként?

Lehet, hogy körözött bűnöző....?

Vagy mi oka van arra, hogy nem tud egy fotót küldeni az arcáról privátban? Már kértem 3-szor. Ha erről esik szó terel vagy kilép a csetből.

2021. dec. 8. 19:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19.

Ezzel a részével nem foglalkoztam, de akkor itt van: ALAPBÓL nem utazunk 130 kilométert. Képpel SEM. Sem nő, sem férfi, csak az ostobák. Mit várnak ettől? Hogy majd eltűnik a távolság? Ekkora böszmeséget!

Fordított nemekkel sokszor elvárt ez - bár őket is hülyének tartom, ha ennyit utaznak, még haveromnak is megmondtam, amikor oda-vissza egy tízes volt az utazási költsége. Idióta.

Az a gond, ha valaki ronda, akkor így még annyi esélye sincs egy találkozóra, mintha nem tesz ki semmit. Ha kitesz képet, még vissza is élnek vele a rosszindulatúbb emberek, akikből sok (nagyon sok) van. És innen indulnak a gondok. De ezt általában a szép emberek nem értik (nem is érthetik). Rossz ez így.

2021. dec. 9. 15:55
 22/28 anonim ***** válasza:
#16: Megkérdeztem a szüleimet (59 és 60 évesek), hogy ők hogyan randiztak ismeretlen emberrel, küldtek-e előre postán fotót a randipartnernek. Viccesnek találták a kérdésemet, azt mondták, ilyesmi eszükbe se jutott. Képzeld, a Ratkó-korszakban született gyerekek szülei többségében fénykép nélkül randiztak és jöttek össze. Ultra gáz, mi? (15-ös voltam, de ide is jöhetnek a lepontozások)
2021. dec. 9. 16:04
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
Csak a Ratkó-korszakban nem a neten ismerkedtek, hanem élőben. Mire kellett volna a fotó?
2021. dec. 9. 16:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23: A szüleim ezt az újsághirdetős randikra értették. Ott sem volt fotó.
2021. dec. 9. 16:20
 25/28 anonim ***** válasza:

19:köszönöm a válaszod.

Annyit tennék hozzá,aki normális legyen szép vagy csúnya,ő nem él vissza senki fotójával.

Én sem utaznék ennyit.

2021. dec. 9. 16:36
 26/28 anonim ***** válasza:

25.

A gond, ha belefutsz egy ilyenbe. Ezen az oldalon volt egy cigány (származásilag), aki már visszaélt az enyéimmel, pedig nem is voltunk ismerősök, sőt utáltuk egymást. Azóta semmit, sehová. A népcsoportja iránti bizalmam pedig tovább romlott, pedig előtte is csak rossz tapasztalataim voltak.

Senkiben nem lehet megbízni. Sokszor még évek múltán sem.

2021. dec. 9. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

23:igaz

22,csak nem a ratkóban vagyunk és akkor nem válogattak helyben mindenki vagy a szomszedos faluból,esetleg város elkeltek.Voltak helyek ahova lehetett menni táncolni és lehetett ismerkedni.Vagy rokon,ismerős útján ismerkedtek össze,ajanlották a potenciális jelölteket.És képzeld nekem pedig volt rokonomaki postan küldött fotót magáról, leveleztek, és volt akinek külföldre küldött fotót. Most is lehet levelezés útján ismerkedni pl. Nők Lapja és ott is kérik a fotót IS mellékelve. Nem tudom ti hol éltek,már elnézést kérek.És az nem becsapás hogy odamegyek /fotót még nem láttam/ és nem tetszem, a másik meg becsapva érzi magát?Ez sem jó megoldás.Egy normális ember azért szeretné látni egy fotón is kivel van dolga,szerintem.És hagyjuk a ratkós időket,mert most nem az van es kismillió lehetőség van ismerkedni,ott a videóchat is.

2021. dec. 9. 16:44
 28/28 anonim ***** válasza:

26:ezt is megértem.Itt meg főleg vigyázni kell.

Megértelek.Én sem rosszból írtam.

2021. dec. 9. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!