Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek randira úgy valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek randira úgy valakivel, hogy nem küld fotót az arcáról?

Figyelt kérdés

Hogy gondolja ezt egyébként?

Lehet, hogy körözött bűnöző....?

Vagy mi oka van arra, hogy nem tud egy fotót küldeni az arcáról privátban? Már kértem 3-szor. Ha erről esik szó terel vagy kilép a csetből.

2021. dec. 8. 19:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja megmutatni magát, nem érdemes folytatni.
2021. dec. 8. 22:33
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy te küldtél képet.

Nem lehet, hogy ismer valahonnan vagy ismeritek egymást és azért nem akar képet küldeni? Csak úgy hirtelen ez jutott eszembe.

Vagy valamiért rejtőzködik.

Semmiképp nem OK a dolog.

Én biztosan nem akarnék így találkozni vele.

2021. dec. 8. 22:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék.
2021. dec. 8. 23:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. dec. 9. 09:00
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen, simán. Én sem küldenék soha senkinek semilyen fotót magamról (randi előtt és után se), pedig nem vagyok egyáltalán csúnya, sőt. Egyszerűen csak nem szeretem, ha fényképeznek, és nem is szoktam fényképeket felrakni magamról sehova. Ha ismerkedéskor valakinek ez nem tetszik, akkor nem egymást keressük. Amúgy 1990 előtt (amikor még nem volt internet), hogy randiztál volna? Postán küldözgettétek volna egymásnak a nyomtatott fotókat randik előtt? Hát nem. XD 32/L
2021. dec. 9. 09:37
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

15: nem 1990 előtt vagyunk. És akkor is lehetett fotót küldeni postán, bementem egy fényképészhez és csináltattam egy fotót magamról,azt pedig elpostáztam. Igen küldtek és még külföldre is, meg telefon is volt már vezetékes és lehetett pontosítani mikor hol lesz a randink. Még ha lassabban is ment, de meglehetett oodani. Hülyeséget írtál!! Meg már túl szépnek írod le magad, vagy képzeled és az írásodból is kitűnik kicsit nagyképű vagy és fellengzős :D túl nagy az önbizalom.

Amúgy pontosan nem is egymást keressük, aki egy rohadt fotót nem tud küldeni magáról az kuka delete!

2021. dec. 9. 10:40
 17/28 anonim ***** válasza:
34%
15:a válaszod értékélései is megmutatják "mennyit ért" amit leírtál.
2021. dec. 9. 10:41
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

17.

Inkább csak azt, hogy a birka-sereg milyen előszeretettel gázol át azokon akik "nem a kötelezőt böfögték vissza". ami a legtöbb helyen elvárt lett...

2021. dec. 9. 12:09
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

Mi a kötelező?? És mi elvárt?

És miért birka?

Szerintem akkor sem normális dolog ez főleg hogy a nő utazzon 130 kmrt hogy lássa a pasit,aki képet sem küld magáról, vagy fordítva.Van egy barátnőm,aki ennyit utazott a pasi után el,és nem jött be neki a pasi.Kérdem én ez lett a birka??Aki láthatatkanban utazik egy "szellem után"?? Benyögi az úriember menjenek fel hozzá.Kérdezem ez normális?Melyik nő megy így el és felmenne a házába? Messengeren,viberen is kivan kapcsolva a láthatósága, ez normális?Valamint egyik helyen sincs fotója,ez is normális?

Sajnálom nekem ez nem normális ismerkedés.

2021. dec. 9. 15:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Lehet lepontozni,itt nagyon meglátszik egyeseken hogy a mentális állapot nem 100%
2021. dec. 9. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!