Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek valakivel randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek valakivel randizni, úgy hogy még nem ismered az illetőt egyáltalán és még nem is találkoztatok?

Figyelt kérdés

Egy srác szeretne találkozni vele, de igazából 1-2 dolgon kívül semmit sem tudok róla.

L18

2010. ápr. 28. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
láttad már legalább?
2010. ápr. 28. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
megbaszni megbasznám
2010. ápr. 28. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Én beszélgettem pár mondatot egy sráccal és talizni akar.

Nemtudom h elmenjek-e pedig igent mondtam:D

17/L

2010. ápr. 28. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak képről láttam, iwiwen van a Csajok és pasik nevű alkalmazás, na ott.
2010. ápr. 28. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak attól parázok hogy idősebb nálam vagy 6 évvel.:S
2010. ápr. 28. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem bízol benne, ne találkozz vele.
2010. ápr. 28. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem szóval azt sem tudom meg bízzak e benne.
2010. ápr. 28. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy alapvető bizalmat a másik felé jó ha megadsz. Nem kell tökéletesen megbízni benne. Attól még nyugodtan elmehetsz arra a randira. Nem lesz semmi bajod. Később bánni fogod. Amúgy meg egy nyilvános helyre menj vele fényes nappal. Szóval kora délután találkozz vele. Ha még mindig kétséged támadnak vele szemben a randi végén ne enged, hogy haza vigyen inkább hívj egy taxit vagy valamelyik ismerősöd aki érted tud menni. Ne legyél nyuszi. A jelenlegi párom is így ismertem meg. 29/N.
2010. ápr. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!