Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az tényleg igaz hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a legtöbb nő amikor szingli, egyik macsó ágyából a másikéba mászik és "élvezi az életet"?

Figyelt kérdés

Egy nő mesélte nekem hogy a párkapcsolata előtt volt pár hónap ilyen időszaka és hogy jó pár barátnője is csinálta ezt amikor nem volt stabil kapcsolatuk.

Szóval két párkapcsolat között a csajok jelentős része macsókkal izzad, szexel, élvezkedik?

F/30

2021. nov. 29. 16:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem nagyon vannak macsó pasik, inkább csak elhanyagolt kinézetű, beképzelt, unalmas hímzoviniszták. Szóval ha a magyar nőkről szól a megállapításod, akkor nem jött be.
2021. nov. 29. 17:10
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
5. Na neeee! Olyan nincs hogy egy nőnek alacsony a libidója! Szerintem fiú vagy és provokátor. 😋😀😂
2021. nov. 29. 17:18
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, de szart se ér szerelem nélkül. Amúgy is pocsék a legtöbb férfi az ágyban, de így, hogy nem is szeretem...
2021. nov. 29. 17:20
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sosem viszketett annyira a sunám, hogy ne lett volna elég a maszturbáció.

Volt, hogy 5 évig voltam szingli, 5 évig nem szexeltem senkivel. Csak magammal, de azt sem túl gyakran. Sosem a szexre vágytam, hanem a férfira akivel éppen együtt voltam.

Az illata, a hangja, a jelenléte, a közös élmények amik beindítottak.

De csak mert valakinek lőcs volt a lába között, az sosem hozott lázba.

2021. nov. 29. 17:21
 25/36 anonim ***** válasza:
55%

24: Nem vagyunk egyformák.

Én (13, 16) több mint 7,5 évnél tartok jelenleg, és nyilván lesz ez még több is, mert nem most, 30 fölött leszek kelendő, amikor fiatalon sem voltam.

Teszek a közös élményekre meg az ehhez hasonlókra, engem pont ezek hagynak hidegen. Nyilván a "lőcs" a lába között sem elegendő önmagában, de érzelmek és egyéb fennkölt dolgok nekem nem kellenek.

2021. nov. 29. 17:30
 26/36 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem kell érzelem, akkor elég a fasz.
2021. nov. 29. 17:31
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ugyanis ha csak a szó szoros, fizikai értelmében vesszük, akkor sem csak egy darab faszból áll egy férfi(test). Ahogy egy szexuális aktus sem kizárólag annak a tizenx centis darabnak a ki-bemozgatásából.
2021. nov. 29. 17:35
 28/36 anonim ***** válasza:
53%
#25 Egészségedre. Ha csak ennyi a követelmény, akkor menj fel tinderre és fél óra alatt találsz valakit erre a célra.
2021. nov. 29. 17:36
 29/36 anonim ***** válasza:
79%

28: Pont erről van szó, hogy nem, mert a legalja, gusztustalan, ápolatlan hulladékokon kívül egy ronda nőre senki rá sem hederít.

Egyébként Tinder ---> előnyös külső + fotogénség. Tök logikus, hogy ott a helyem, ha egyikkel sem rendelkezem. Ja, nem...

2021. nov. 29. 17:40
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
Én párkapcsolatban csinálom ezt, hogy izzadok és élvezkedek egy macsóval, aki rendesen meg tud dugni. Most képzeld...!
2021. nov. 29. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!