Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az tényleg igaz hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a legtöbb nő amikor szingli, egyik macsó ágyából a másikéba mászik és "élvezi az életet"?

Figyelt kérdés

Egy nő mesélte nekem hogy a párkapcsolata előtt volt pár hónap ilyen időszaka és hogy jó pár barátnője is csinálta ezt amikor nem volt stabil kapcsolatuk.

Szóval két párkapcsolat között a csajok jelentős része macsókkal izzad, szexel, élvezkedik?

F/30

2021. nov. 29. 16:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiányoztál, Balázs, menjél vissza oda, ahonnan jöttél.
2021. nov. 29. 16:36
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek már ezt a nyomorékot. Évtizedek óta napi szinten írja ki a kérdéseit és ti meg válaszoltok rá újra és újra. Ő meg erre rángatja otthon a kis kukacát.
2021. nov. 29. 16:38
 13/36 anonim ***** válasza:
55%
A legtöbb JÓ nő lehet, hogy így csinálja, én csak szeretném, de nem tehetem, mert szar nő vagyok. 30 vagyok, és qrva frusztrált, mert gyakorlatilag elteltek a húszas éveim baszatlanul, miközben nekem magas a libidóm, a maszti orrvérzésig pedig rohadtul nem elég.
2021. nov. 29. 16:45
 14/36 anonim ***** válasza:
31%
Akkor rosszul csinálod.
2021. nov. 29. 16:47
 15/36 anonim ***** válasza:
38%
13: Az szívás. 28/F
2021. nov. 29. 16:48
 16/36 anonim ***** válasza:
76%
14: Ha ez rám (13) és az utolsó tagmondatomra vonatkozott, akkor természetesen nem, csak többre van igényem pusztán annyinál, hogy a saját kezemmel vagy segédeszközzel "okozok" magamnak néhány orgazmust/alkalom. Számomra nem ez az a normális, kielégítő szexuális élet, és nem is tartom egészségesnek, hogy az ember egész életében kizárólag masztizzon, de hát kinek mi.
2021. nov. 29. 16:55
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a "legtöbb" nő, az túlzás. Vannak nők, akik ezt teszik, nyilván. De mások meg nem.

Én sem tettem pl. Amíg két párkapcsolat között voltam, addig érzelmileg nem voltam alkalmas kalandozni. Flörtölgetni is alig-alig, nemhogy összeizzadni a lepedőt valami ismeretlen macsóval. Aztán amikor lefeküdtem végül valakivel, akkor abból utána már jellemzően kapcsolat is lett, szóval nem igazán mondhatom, hogy sok kalandom lett volna (egyetlen kalandom volt, szóval elmondhatom magamról, hogy ez nem az én világom).

Amúgy jó nő vagyok, köszi szépen. Igényem is van a szexre, de attól még nem csak ennyiből áll a képlet.

2021. nov. 29. 16:56
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen. És ez miért baj?

En ilyen vagyok! De akarkivel nem fekszem le, ha csak szexről van szó

2021. nov. 29. 16:56
 19/36 anonim ***** válasza:
42%
Tekintve, hogy a macsók csak a legszebb nőket dugják, a maradék 85%-nak nemigen van erre lehetősége.
2021. nov. 29. 17:03
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mi férfiak nem keresünk szexet?

28/F

2021. nov. 29. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!