Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők, nálatok hány munkatárs próbálkozott be?
Elsősorban olyanokat kérdezek, akik nagyobb cégnél dolgoznak, tehát több mint 100 munkatárssal együtt nap mint nap.
Hány éve vagytok az adott helyen, és hányan szerettek volna tőletek rendes kapcsolatot?
Egy eve vagyok a jelenlegi helyemen. Annyira konkretan senki nem probalkozott be, hogy kapcsolatot szeretne, a kollegak akikkel nap mint nap talalkozom, tudjak, hogy van baratom. Erezni a kulonbseget, amikor egy kollega mashogy viselkedik veled, mint masok, szoval azt mondanam, nehany van, akinek szimpatikus vagyok, nem 100 fos ceg, nagyobb, sokan vagyunk, nem mindenki tud a paromrol, de addig altalaban nem jut el a dolog, hogy randira hivjanak, mert nem adom alajuk a lovat.
Egyebkent nincs problemam azzal, hogy kollegaval randizzak, a parommal is dolgoztam egy helyen, amikor nem volt munkam, elmentem oda, ahol o volt, jo volt, nem volt belole problema.
Attól függ milyen közeg, milyen a férfi-nő/fiatalok aránya stb.
Multinacionális gyakrabban megesik mint egy kis cégnél szerintem.
A 2. jelenleg is a párom.
Ötös voltam.
0.
De nem vagyok sem szép, sem szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!