Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, mégis megállás nélkül próbálkozik 6 hónapja. Miért csinálja?
Egyidősek (30-30 évesek) vagyunk, munkatársak. Az elején még nem tudtam, hogy kapcsolatban van, így belementem az ártatlan flörtölgetésekbe. Ezután jött a hidegzuhany: kiderült, hogy kapcsolatban él.
Nem ismerem a párkapcsolata részleteit, annyit tudok, hogy 8 éve vannak együtt, így ennek tudatában már nem is tekintettem rá "prédaként", de nem hagyott fel a próbálkozással sem.
Mikor rákérdeztem az okokra, annyit mondott, hogy boldogtalan a hétköznapjaiban, én pedig színesebbé teszem a napjait.
Próbálkozna ennyi ideig, ha csak szexet akar tőlem?
30/N
Egyértelmű, hogy csak dugni akar.
Beadja neked az elhanyagolt, szomorú férfit, te meg remélem, hogy nem fogod ezt benyelni neki!
"Barátnője van, mégis megállás nélkül próbálkozik 6 hónapja. Miért csinálja?" Mondjuk mert gerinctelen?
Tudod, flörtölni valakivel kevesebb energia, mint odaállni asszonypajtás elé, és belemondani az orcájába, h boldogtalan. Pláne kevesebb energia, mint változtatni az életén.
Ha alacsony elérhetőségű/kis költségű préda akarsz lenni számára, itt az alkalom.
Nos, élsz a lehetőséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!